19.08.2022
Jennifer Lopez si Ben Affleck au fost surprinsi in Savannah, Georgia. Cei doi s-au relaxat la cumparaturi alaturi de copiii actorului - FOTO

Jennifer Lopez si Ben Affleck au fost surprinsi in Savannah Georgia. Cei doi indragostiti au decis sa-si petreaca timpul liber la cumparaturi. Alaturi de ei s-au aflat si copiii lui Ben Affleck. Se pare ca Jlo si partenerul sau se pregatesc intens pentru ceremonia religioasa a nuntii lor.

Dupa ce s-a zvonit ca se vor separa, iar de ziua actorului nu ar fi petrecut impreuna, JLo si Affleck au demontat din nou orice stire. Acestia s-au afisat pe strazile linistite din Georgia fara sa tina cont de prezenta fotografilor.

Kim Kardashian a devenit fana salopetelor mulate dupa ce a slabit 10 kilograme. Vedeta de 41 de ani, pozata intr-o tinuta spectaculoasa - FOTO

Jennifer Lopez intr-o tinuta casual pe strazile din Georgia

Jennifer Lopez si Ben Affleck au fost surprinsi in Savannah, Georgia

Pentru Affleck si sotia sa pare ca intimitatea este pe primul loc. In ultima vreme acestia au stat destul de ascunsi de paparazzi. Nunta lor se apropie cu pasi repezi, iar cei doi par mai fericiti ca niciodata. Cateva zile libere le-au permis acestora sa petreaca timp in familie. Affleck si Jennifer au mers la cumparaturi la cateva magazine locale din Savannah.

Ben Affleck si fiica lui, Violet, la cumparaturi in Georgia

In timp ce Jennifer a preferat sa ramana mai in spate, sotul ei a mers in fata la brat cu fiica lui, Violet Affleck. Tanara de 16 ani seamana foarte mult cu mama sa, Jennifer Garner. Adolescenta a ales sa poarte o rochie alb la care a asortat o pereche de sneakers neingrijiti.

Se pare ca tanara nu pune foarte mult accentul pe imaginea sa. Nici Affleck nu a parut sa se oboseasca cu tinuta aleasa. Actorul a optat pentru o pereche de blugi si o camasa crem care sa se asorteze cu tinuta sotiei sale. Barba neingrijita i-a pus pe ganduri pe fanii lui Affleck.

In timp ce JLo este tot timpul toata un zambet, sotul ei pare din ce in ce mai extenuat. Artista internationala a stralucit, ca de fiecare data.

Jennifer a purtat un top fara sutien la care a asortat o pereche de pantaloni largi. Diva le-a facut cu mana fanilor, dar si fotografilor prezenti. 

Ben Affleck si fiica lui, Violet, la cumparaturi in Georgia

Jennifer Lopez si Ben Affleck se pregatesc pentru cununia religioasa

Jennifer Lopez si Ben Affleck par mai fericiti ca niciodata. Chiar daca se vor separa si vor petrece mai putin timp impreuna, din cauza programului aglomerat, cei doi se pregatesc pentru un pas important. Conform PageSix pregatirile pentru nunta lor sunt in toi.

Affleck si JLo s-au casatorit in Las Vegas in mare secret. Totusi, cei doi au decis sa organizeze o nunta in adevaratul sens al cuvantului. La aceasta vor lua parte familiile celor doi si prietenii apropiati. Nunta va avea loc la proprietatea pe care Affleck o detine in Georgia.

O nunta - 9 tinute! Vezi cum au aratat toate outfit-urile pe care le-a imbracat Marinela Bezer in cea mai importanta zi din viata sa - FOTO

Mai multe imagini suprinse de paparazzi au demonstrat faptul ca cei doi actori au inceput pregatirile temeinice. Conform apropiatilor cuplului, petrecerea lor urmeaza sa aiba loc timp de trei zile. De altfel, ar exista inclusiv o cina cu prietenii unde urmeaza sa repete momentul emotionant.

Se pare ca cei doi isi vor uni destinele in fata prietenilor si a familiei chiar sambata, pe data de 20.08.2022. Ramane de vazut daca indragostitii vor face publice imaginile de la nunta lor. Pana atunci, Jennifer si Affleck par extrem de relaxati si isi petrec timpul dinainte marelui moment facand cumparaturi alaturi de fiica acotrului.

Primele imagini cu Jennifer Lopez si Ben Affleck dupa ce au anuntat ca se separa
Articole din aceeasi categorie