11.07.2022
Jennifer Lopez se confrunta cu atacuri de panica din cauza suprasolicitarii! Ce masuri a intreprins vedeta - FOTO

Celebritatile cu siguranta nu fac exceptie de la griji, stres si suprasolicitare, mai mult ca atat, acestea pot fi mult mai expuse riscului si se pot confrunta cu dificultati psihologice sau epuizare fizica. De acest lucru s-a convins si Jennifer Lopez, care a dezvaluit recent ca a trecut prin mai multe atacuri de panica.

Cand J. Lo avea doar 20 de ani, era innebunita de munca ei si isi dedica tot timpul din lume doar carierei sale profesionale. 

Trebuie sa stii asta! Sanda Diviricean iti explica ce este increderea in sine si cum o poti cultiva din nou, in cazul in care ai pierdut-o: „Viata noastra se poate transforma intr-o calatorie chinuitoare in loc sa fie una plina de bucurie” INTERVIU

 Acest lucru insa a dus la consecinte neplacute, spune ea: „A fost o perioada in viata mea cand dormeam maxim de la trei pana la cinci ore pe noapte. Petreceam zile si nopti intregi in studio-uri si pe platouri de filmare. Mi se parea ca sunt pur si simplu invincibila. Pana cand intr-o zi corpul meu a cedat. Din cauza somnului insuficient si a stresului, am suferit un atac de panica sever, totusi, la acea vreme nu stiam inca cum se numeste. Nu ma puteam misca, iar ochii mi s-au intunecat. Bodyguardul meu m-a gasit si m-a dus imediat la medic.”

Dupa acest incident, Jennifer Lopez a inceput sa-si monitorizeze minutios starea de sanatate. Medicii au sfatuit-o sa-si revizuiasca complet regimul pentru ca organismul sa suporte astfel de sarcini, astfel Jennifer Lopez avea nevoie sa doarma 7-9 ore pe zi, sa renunte la cofeina si sa faca mai multa miscare.

Familia Kovalsky a ajuns la mare! Vezi pentru ce destinatie au optat Irina si Sergiu, dar si de ce au ramas dezamagiti de compania aviatica cu care au zburat - FOTO/VIDEO

„In acel moment, nu m-am gandit deloc la nevoile mele si am ignorat semnalele corpului meu. Dar dupa acel moment, mi-am inceput calatoria catre sanatate ”, a conchis Jennifer Lopez.

Articole din aceeasi categorie