29.06.2022
Jennifer Lopez, prima aparitie alaturi de Emme, la o saptamana de cand a prezentat-o cu pronume de gen neutru - FOTO/VIDEO

A trecut mai bine de o saptamana de cand Jennifer Lopez a cantat in duet cu Emme si pentru prima data si-a prezentat copilul de 14 ani folosind pronumele de gen neutru „they” (ei/lor), iar acum actrita a fost fotografiata alaturi de fiica ei pe platourile de filmare ale productiei in care joaca Ben Affleck.

Imbracata in pantaloni evazati, pe care i-a asortat cu o camasa vaporoasa, cu detalii romantice, Jennifer Lopez a aratat fabulos. Totodata, ea si-a prins o parte din par la spate, iar ochelarii de soare i-au completat cu succes look-ul. De cealalta parte, Emme a optat pentru niste jeansi largi, cu buzunare si un tricou oversized.

Fiica Doinei Danielean a implinit 2 luni! Ce destainuiri a facut jurnalista despre momentul cand a vazut-o pentru prima data pe Eva-Maria - FOTO

In imaginile surprinse de fotografi, Jennifer Lopez apare plimbandu-se pe platourile de filmare ale productiei Untitled Nike in care joaca logodnicul ei, Ben Affleck si isi tine fiica de mana.

Ba mai mult, la un moment dat Jennifer Lopez isi imbratiseaza fiica si o saruta pe cap.

Imaginile cu cele doua vine la mai bine de o saptamana de cand Jennifer Lopez a fost invitata sa sa sustina un mini concert la gala Los Angeles Dodgers Foundation Blue Diamond, la Dodgers Stadium in Los Angeles.

„O schimbare la patrat!” Dupa 10 ani, Cristina Miron si-a scos dreadurile. Vezi cum arata tanara cu parul sau natural - FOTO/VIDEO

Castigatoarea premiului Grammy a spus pe scena: „Ultima data cand am cantat impreuna a fost pe un stadion mare ca acesta si le-am zis lor (Emme) sa cante cu mine tot timpul, dar ei (Emme) nu au vrut. Deci aceasta este o ocazie foarte speciala", a glumit ea. „M-a costat ceva sa cante cu mine. Dar merita fiecare banut pentru ca Emme este persoana mea preferata sa cant in duet”, a transmis actrita din „Marry Me” inainte de a-i striga numele lui Emme pe scena.

„Aplauze pentru copilul meu”, a incheiat Lopez la finalul cantarii.

JLo are doi copii cu fostul ei sot, Marc Anthony, gemenii Emme si Max. Totodata, JLo si Emme au mai cantat impreuna la Superbowl Halftime Show in 2020.

Articole din aceeasi categorie