28.06.2022
Fiica Doinei Danielean a implinit 2 luni! Ce destainuiri a facut jurnalista despre momentul cand a vazut-o pentru prima data pe Eva-Maria - FOTO

Acum doua luni, cunoscuta jurnalista si bloggerita a devenit mama pentru a doua oara, iar recent a sarbatorit deja si implinirea a 2 luni a fiicei sale, Eva-Maria.

Intr-o postare publicata in mediul online, Doina a povestit urmaritorilor sai virtuali ce emotii a simtit cand si-a strans in brate fetita.

Au furat fericirea cuiva! Top 6 celebritati care au recunoscut ca au avut o relatie cu un barbat casatorit - FOTO

„La 2 lunite! 18:42 clipa in care medicul mi-a pus-o pe piept si impreuna cu tatal ei am izbucnit in hohote de emotii puternice. Lacrimi de fericire! Se implinesc exact 2 luni din acea clipa! Cand au zburat?! Sa ne fii sanatosica, micuta noastra!”, a scris bloggerita.

De asemenea, Doina a publicat si cateva imagini cu fiica sa care au fost facute special pentru aniversarea celor 2 lunite.

Imaginile au adunat aproape 10 mii de aprecieri, dar si sute de comentarii de felicitare.„Multe lunite frumoase si o copilarie cat mai dulce!”, „Sanatate si multa dragoste”, „Multe luni inainte. O copilarie frumoasa si crestere usoara in continuare!!! Iar parintilor sa le aduci multe bucurii, Eva-Maria!!”, au scris cativa internauti in sectiunea de comentarii a fotografiilor.

I-a fost dificil sa joace in filme din cauza razboiului din Ucraina! Ce declaratii neasteptate a facut Jennifer Aniston

Doina Danielean este o jurnalista si bloggerita din Republica Moldova. Aceasta a adunat de-a lungul timpului o comunitate de peste 230 mii de urmaritori pe Instagram.

Articole din aceeasi categorie