15.10.2022
Jennifer Lopez, fara machiaj si extensii pe platourile de filmare de la Atlas. Vedeta a atras toate privirile - FOTO

Cantareata si actrita Jennifer Lopez a atras toate privirile la Los Angeles, pe platourile de filmare a noului thriller SF in care joaca.

Vedeta, in varsta de 53 de ani, a aparut purtand o salopeta mulata, neagra, accesorizata cu o geanta neagra, pe post de servieta, fara machiaj si fara extensiile cu care si-a obisnuit fanii.

Noi detalii despre tensiunile dintre printii Harry si William. Cum vrea Kate Middleton sa-i „apropie”

In timpul unei pauze, diva a fost surprinsa band dintr-un urias pahar cu cafea.

Atlas este un film SF care se concentreaza pe „un viitor sumbru, in care un soldat AI a stabilit ca singura modalitate de a pune capat razboiului este sa puna capat umanitatii”, potrivit paginii IMDb a filmului, relateaza Daily Mail.

Filmul este regizat de Brad Peyton si, in afara de Lopez, din distributie fac parte actori precum Simu Liu, Sterling K. Brown si Abraham Popoola.

Pe langa Atlas, Jennifer Lopez va fi prezenta si in comedia romantica „Shotgun Wedding”, alaturi de Josh Duhamel, data de lansare fiind programata pentru 27 ianuarie 2023, precum si in „The Mother”, unde joaca rolul unei asasine.

Katalina Rusu si sotul sau au sarbatorit nunta de panza! Afla ce mesaj emotionant i-a transmis interpreta lui Andrei Croitoru

Articole din aceeasi categorie