17.11.2023
Jennifer Aniston a dezvaluit unul dintre ultimele mesaje pe care le-a primit de la Matthew Perry: „Stiu ca acum esti pe deplin impacat”

Pentru prima data de cand s-a stins din viata Matthew Perry, care a murit pe 28 octombrie la varsta de 54 de ani, Jennifer Aniston a vorbit despre colegul ei de platou din Friends si despre mostenirea pe care acesta a lasat-o dupa moartea sa.

Omagiul adus de Aniston lui Perry pe Instagram a prezentat o fotografie a celor doi pe platou impreuna, alaturi de un schimb de mesaje emotionante continand aceeasi imagine. In plus, ea a inclus si o scena cu cei doi de la finalului serialului din 2004, in care personajele lor, Rachel Green si Chandler Bing, si-au exprimat dragostea unul pentru celalalt.

„Oh, Doamne, asta a fost o lovitura profunda… Faptul ca a trebuit sa-mi iau ramas bun de la Matty al nostru a fost un val nebunesc de emotii pe care nu l-am mai trait niciodata. Cu totii experimentam pierderi la un moment dat in viata noastra. Pierderea vietii sau pierderea iubirii. A fi capabil sa te ASTEPTI cu adevarat la aceasta suferinta iti permite sa simti momentele de bucurie si recunostinta pentru ca ai iubit pe cineva atat de profund. Si noi l-am iubit profund. A fost o parte atat de importanta din ADN-ul nostru”, si-a inceput mesajul actrita.

„Am inlemnit”! Cum a fost surprinsa Olesea Svecla de ziua ei de nastere - VIDEO

Intotdeauna am fost noi sase. Aceasta a fost o familie aleasa care a schimbat pentru totdeauna cursul a ceea ce am fost si a ceea ce avea sa fie calea noastra”, a continuat ea. „Pentru Matty, el STIA ca ii place sa faca oamenii sa rada. Dupa cum spunea chiar el, daca nu auzea „rasul”, credea ca va muri. Viata lui depindea literalmente de asta. Si a reusit sa faca exact asta. Ne-a facut pe toti sa radem. Si sa radem din greu.”

„In ultimele doua saptamani, am rasfoit mesajele pe care ni le-am trimis unul altuia. Razand si plangand, apoi razand din nou. Le voi pastra pentru totdeauna. Am gasit un text pe care mi l-a trimis de nicaieri intr-o zi. Spune totul”, a spus ea.

Asa isi incepe Pavel Stratan diminetile! Iata care este secretul tineretii lui - VIDEO

„Matty, te iubesc atat de mult si stiu ca acum esti pe deplin impacat si ai scapat de orice durere. Vorbesc cu tine in fiecare zi… uneori aproape ca te pot auzi spunand ‘ai putea fi mai nebun?””, a adaugat ea. „Odihneste-te, fratioare. Intotdeauna mi-ai facut ziua mai frumoasa”

Vacanta cu nabadai! Clipe de panica pentru Tatiana si Ilie Maxian: „Cu o seara in urma au fost 800 de cutremure pe noapte” - FOTO/VIDEO

Perry, care a vorbit deschis despre lupta sa de o viata cu dependenta de alcool si droguri, a fost gasit mort intr-o cada cu hidromasaj din casa sa din Los Angeles. Apropiatii sai au declarat ca nu consuma alcool si se simtea bine cu putin timp inainte de deces.

Articole din aceeasi categorie