05.08.2022
Jason Mamoa si Lisa Bonet - o poveste de dragoste neobisniuta care nu s-a incheiat cu un final fericit. Afla secretul din spatele casniciei lor - FOTO

La inceputul lunii august, Jason Momoa si-a sarbatorit ziua de nastere. In cinstea acestui lucru, ne amintim povestea sa vie de dragoste cu Lisa Bonet, care, din pacate pentru toti fanii, s-a incheiat dupa aproape 17 ani.

Jason Momoa si Lisa Bonet

Dragoste din copilarie

Intr-un interviu, Jason Momoa a recunoscut ca a visat sa o intalneasca pe Lisa Bonet timp de 18 ani lungi, dar nu s-a putut apropia de ea si nu se potrivea cu statutul ei. „Cand aveam opt ani, am vazut-o la televizor si m-am gandit: „Te voi urma toata viata si intr-o zi vom fi impreuna”. Si asa s-a intamplat. Nu i-am spus despre asta, desigur, pana cand nu am avut copii. Altfel ar parea foarte ciudat. Intotdeauna mi-am dorit sa o cunosc. Ea este regina mea”, a spus actorul.

Jason Momoa si Lisa Bonet

Cunostinta

Cunostinta celor doi a avut loc la o petrecere cu prieteni comuni in anul 2005. La acea vreme, Momoa nu era un actor foarte celebru, in timp pe Bonet nu numai ca era cunoscuta ca actrita, ci si ca fosta sotie a muzicianului Lenny Kravitz. Jason, avand sansa de a-si indeplini visul, abia a putut sa vorbeasca, dar Lisa i-a dat o sansa si a acceptat o invitatie ridicola de a bea unul cu celalalt la un bar din apropiere. Din acel moment, vedetele nu s-au mai despartit.

Suferinta din dragoste a inspirat-o! Andreea Bostanica lanseaza o melodie dedicata baiatului care i-a frant inima: „Fata aia blonda de care nu-ti placea...” - VIDEO

Jason Momoa si Lisa Bonet cu copii

Jason si Lisa au inceput imediat sa traiasca impreuna, in ciuda diferentei de varsta de 12 ani si a barfelor altora. La scurt timp acestia au fost binecuvantat si cu doi copii - Lola Iolani si Nakoa Wolfe. Dupa cum Momoa le-a spus recent reporterilor, in casa lui nu exista televizor, iar fiica lui de 14 ani si fiul lui de 12 ani inca nu au smartphone-uri. Tatal vedeta ii distreaza pe mostenitori cu alpinism, inot si skateboarding. 

Jason Momoa si Lisa Bonet

Nunta

In 2017, Jason si Lisa au jucat o nunta secreta in California, unde au fost invitate doar rudele si prietenii apropiati. Sarbatoarea a devenit pentru ei doar un motiv in plus de relaxare intr-o companie placuta, pentru ca ei se simteau deja de mult timp ca sot si sotie. „Am vrut sa pastram secretul. Dar, printr-o crapatura, aceasta informatie s-a scurs totusi si sunt gata sa o confirm. Stii, de fapt, sunt casatorit cu sotia mea de 12 ani ”, a declarat pentru presa vedeta Aquaman.

Jason Momoa si Lisa Bonet

Se parea ca nimic nu ar putea interfera cu fericirea familiei acestui cuplu puternic, dar pe 12 ianuarie, Momoa si Bonet si-au anuntat despartirea: „Cu totii am reusit sa simtim vantul schimbarii. Si familia noastra nu face exceptie. Deci, impartasim vestea ca ne despartim. Am decis sa spunem despre asta pentru a continua sa trecem prin viata cu onoare si demnitate.” Multi se intreaba care este motivul despartirii. Cu toate acestea, nici Momoa, nici Bonet nu l-au facut public. Teoriile din mediul online sustin ca a existat un loc pentru tradare sau cuplul pur si simplu s-a saturat unul de celalalt si pasiunea a disparut. 

Interpreta Olia Tira a implinit 34 de ani! Vezi cum, dar si alaturi de cine a marcat artista frumosul eveniment: „Intalnesc noul an cu dragoste...” - FOTO

Dar, in ciuda acestui fapt, Jason a spus clar ca va ramane intr-o relatie grozava cu Lisa: „Continuam sa ne iubim, dar nu vom mai limita libertatea fiecaruia dintre noi”. El a subliniat ca acum atat el, cat si Bonet raman o familie si sunt concentrati cel mai mult pe copii.  

Articole din aceeasi categorie