05.08.2022
Interpreta Olia Tira a implinit 34 de ani! Vezi cum, dar si alaturi de cine a marcat artista frumosul eveniment: „Intalnesc noul an cu dragoste...” - FOTO

Indragita interpreta din Moldova Olia Tira si-a omagiat recent ziua de nastere. Unde a marcat acest eveniment, dar si ce mesaj emotionant a publicat la implinirea celor 34 de ani vedeti in articolul de mai jos. 

Desi anul trecut a preferat sa isi sarbatoreasca ziua de nastere singura in Cipru, de data aceasta 34 a surprins-o tot acolo, dar in compania multor prietene si oameni apropiati.

Chiar daca ziua sa a fost pe 1 august, interpreta nu a ezitat sa publice abia dupa cateva zile un mesaj de multumire si recunostinta pentru anul ce a trecut si urmaritorii sai: „Multumesc tuturor pentru felicitari! Anul meu de 33 de ani a fost intens interesant si generos pentru noi cunostinte, abilitati, daruri ale sortii si implinirea dorintelor. La noi intalniri si calatorii, la constientizare si sentiment in aceasta viata. Pentru emotii stralucitoare si o abundenta de iubire. L-am petrecut cu recunostinta si mi-am intalnit noul an cu dragoste.”, a scris artista. 

Cuplul perfect! Justin si Hailey Bieber - mai romantici ca niciodata. Vezi ce imagine a publicat artistul in mediul online - FOTO

Fosta participanta la Eurovison 2010 le-a aratat si prietenilor sai virtuali cum si-a sarbatorit ziua de nastere in acest an. Olia a publicat cateva poze din sanul naturii, alaturi de cateva prietene bune.

Marinela Bezer si Vlad Gatcan s-au casatorit! Vezi locatia selecta pentru care au optat, tinutele divine, dar si momentul de la nunta anului care iti va provoca lacrimile - FOTO/VIDEO

Aceasta a optat pentru o rochie alba casual, iar la scurt timp si-a surprins urmaritorii si cu cateva poze artistice, realizate intr-un lac.

Fanii artistei nu au ezitat sa-i ureze mesaje de felicitare si sa ii doreasca tot ce-i mai bun: „Sa te binecuvanteze Dumnezeu, Olia!/ La multi ani”, au scris ei. 

Articole din aceeasi categorie