03.03.2024
Ben Affleck, un sot model. Actorul a facut un sacrificiu urias de dragul lui Jennifer Lopez: „Mi-am cam dat seama ca...”

Dupa o impacare care a venit la cativa ani de la despartirea lor, Ben Affleck a invatat sa faca mai multe compromisuri, pentru ca relatia cu Jennifer Lopez sa functioneze.

Initial, actorul si-a dorit ca relatia lor sa fie tinuta departe de ochii celor curiosi, mai ales din cauza faptului ca au o expunere foarte mare prin prisma meseriei pe care o au. Nu a durat mult, insa, si si-a dat seama ca cere imposibilul.

Atat Jennifer Lopez, cat si Ben Affleck se numara printre cele mai indragite staruri de peste ocean, ceea ce inseamna ca intreaga lume este extrem de curioasa in legatura cu ceea ce fac si, mai ales, in legatura cu amanuntele din viata lor.

Odata ce s-a aflat ca formeaza, din nou, un cuplu, atentia de care au beneficiat a fost si mai mare, iar Ben Affleck ii ceruse lui J Lo sa nu isi expuna relatie pe retelele de socializare. Ulterior, si-a dat seama ca nu ii putea cere asa ceva, deoarece meseria sotiei sale implica prezenta in mediul online.

Horoscop 3 martie 2024. Nativii care isi regasesc pofta de viata. Noi inceputuri in cariera si dragoste

„Cand ne-am impacat, am spus: «Asculta! Unul dintre lucrurile pe care nu mi le doresc este o relatie pe retelele sociale». Apoi, mi-am cam dat seama ca nu este un lucru corect sa cer asta. Este ca si cum te-ai casatori cu un capitan de barca si ai spune «Ei bine, mie nu imi place apa»”, a povestit actorul.

De asemenea, a precizat ca fiecare din ei invata sa lase de la sine, pentru ca relatia sa functioneze asa cum trebuie: „Suntem doar doi oameni, cu tipuri diferite de abordari. Incercam sa invatam cum sa acceptam compromisuri”, a mai adaugat sotul artistei.

Linda Evangelista, la Saptamana Modei de la Paris, la trei ani de cand dezvaluia ca a fost „desfigurata” de o procedura estetica - FOTO

Ben a cerut-o in casatorie pe J Lo in anul 2022, iar nunta a avut loc trei luni mai tarziu, in iulie, in Las Vegas. Din acel moment, Jennifer a postat poze cu sotul ei doar ocazional, respectandu-i dorinta in ceea ce priveste intimitatea cuplului.

Articole din aceeasi categorie