03.03.2024
Ce mesaj i-a transmis Hailey lui Justin Bieber de ziua lui de nastere - FOTO

Hailey si-a exprimat dragostea fata de Justin Bieber cu ocazia zilei de nastere a acestuia. Vineri, vedeta i-a adus un omagiu sotului ei pe Instagram cu ocazia implinirii a 30 de ani.

„30? Asta a fost rapid. Cuvintele nu ar putea niciodata sa descrie cu adevarat cat de bun si de frumos esti. La multi ani, dragostea vietii mele, pentru tot restul vietii mele”, a scris tanara, potrivit People.

Postarea a prezentat o serie de fotografii de la inceputul relatiei lor, inclusiv imagini de la nunta lor si din vacante.

Care este starea de sanatate a Laurei, tanara implicata in groaznicul accident de pe insula Bali. Constantin Morari: „Este o perioada foarte grea pentru ea, dar...” - FOTO

Linda Evangelista, la Saptamana Modei de la Paris, la trei ani de cand dezvaluia ca a fost „desfigurata” de o procedura estetica - FOTO

Hailey a inclus un filmulet alb-negru de acasa in care cuplul se saruta, precum si o fotografie din copilarie a sotului ei. O alta imagine din galerie a prezentat un tort aniversar pe care era scris „30 Justin”.

Articole din aceeasi categorie