29.08.2023
Jade din „Clona” a descoperit elixirul tineretii! La 47 de ani, actrita Giovanna Antonelli arata impecabil - FOTO

Giovanna Antonelli a ajuns la inimile a milioane de oameni si a cucerit inclusiv publicul din Republica Moldova cu rolul lui Jade, din telenovela-fenomen „Clona”. 

Anii au trecut, insa brazilianca a ramas neschimbata. Aceeasi privire captivanta, acelasi zambet perfect, par bogat, ten radiant si o silueta fara cusur. Actrita in varsta de 47 de ani pare sa fi gasit elixirul tineretii.

Giovanna si-a impresionat recent fanii virtuali dupa ce a postat pe contul de Instagram mai multe imagini de la plaja.

Actrita, care are si doua nasteri la activ, apare in costum de baie si arata fenomenal. „Doar pentru ca mi-e dor de vara”, a scris Giovanna in dreptul imaginilor care au adunat peste 52.000 de like-uri. 

Cadoul pe care Regele Charles i l-a oferit printului George. A costat 18.000 de lire sterline si are o valoare sentimentala imensa

„Oricat de perfecta am crede ca este Giovanna, ea ne va surprinde mereu”, „Cat de frumoasa esti!”, „Ador cand postezi imagini din vacanta”, „Esti perfecta!”, „Ce femeie incantatoare”, „”Nu pot spune ce este mai fermecator? Tu sau peisajul…”, „Peisajul si paradisul!”, „Pe zi ce trece esti tot mai frumoasa”, i-au scris fanii.

Rutina zilnica a „celei mai frumoase atlete a lumii”! Peste 4,4 milioane de oameni au ramas fara cuvinte - FOTO

Articole din aceeasi categorie