29.08.2023
Cadoul pe care Regele Charles i l-a oferit printului George. A costat 18.000 de lire sterline si are o valoare sentimentala imensa

Regele Charles al III-lea este foarte atasat de nepotii sai si vorbeste adesea despre ei in cadrul evenimentelor la care participa. De-a lungul timpului, monarhul le-a oferit nepotilor cadouri speciale, insa cel pe care l-a primit printul George, care v-a mosteni coroana in viitor, este unul cu totul aparte. 

Nu este un secret pentru nimeni ca suveranul este un bunic extraordinar si ca isi dedica timpul nepotilor sai. El are un plan bine definit care sa le ofere pustilor un viitor stabil in monarhia britanica, iar cadourile sunt pe masura.

Unul dintre cele mai importante daruri pe care le-a facut se afla la casa sa din Gloucestershire, Highgrove House, si este pentru printul George, fiul cel mare al printului William si al lui Kate Middleton. Cadoul in valoare de 18.000 de lire sterline este o „coliba ​​a ciobanului” in stil victorian, care include totul, de la o soba pe lemne la un pat de zi.

Este cunoscut faptul ca aceasta cabana este locul preferat de joaca al printilor George, Charlotte si Louis. De asemenea, in curte se afla si o casa in copac, care a fost construita pentru printul William in 1989, atunci cand acesta a implinit varsta de 7 ani. Mai mult, cabana poate fi si vizitata de fanii regali, in cadrul unui tur ghidat prin gradinile Regelui.

Acesta nu este singurul tribut pe care printul George l-a primit de la Regele Charles. In timpul unei aparitii la One Show, monarhul a vorbit despre proiectele menite sa faca lumea un loc mai sustenabil, interviul fiind filmat la Prince George's Wood, pe care Regele a numi-o „obsesia batranului”.

Rutina zilnica a „celei mai frumoase atlete a lumii”! Peste 4,4 milioane de oameni au ramas fara cuvinte - FOTO

„Aici era un camp gol de care ferma nu mai avea nevoie. M-am bucurat ca am reusit sa plantez aici mai multi copaci, iar primul a fost plantat in anul in care s-a nascut nepotul meu cel mare, George, din acest motiv i-am pus numele Padurea Printului George”, a declarat Regele Charles.

Horoscop 29 august 2023. Zodia care intra intr-un conflict cu un coleg de munca

Regele are cinci nepoti, pe printul George, printesa Charlotte si pe printul Louis, de la fiul sau cel mare, printul William, si pe printul Archie si printesa Lilibet de la Printul Harry. El este, de asemenea, bunicul vitreg al celor cinci nepoti ai reginei Camilla, Lola si Freddie Parker-Bowles si Eliza, Gus si Louis Lopes.

Articole din aceeasi categorie