29.08.2023
Rutina zilnica a „celei mai frumoase atlete a lumii”! Peste 4,4 milioane de oameni au ramas fara cuvinte - FOTO

Alica Schmidt (24 de ani), considerata „cea mai frumoasa atleta din lume”, se pregateste intens pentru Jocurile Olimpice din 2024.

Recent, sportiva din Germania a concurat la Campionatul Mondial de atletism de la Budapesta, insa nu a reusit sa castige vreo medalie. Ea a participat in proba de stafeta mixta, 4 x 400 de metri, iar echipa sa a ajuns in finala, unde a ocupat locul 7.

La scurt timp dupa ce a parasit Ungaria, Alica Schmidt a fost protagonista unui clip in care si-a prezentat rutina zilnica, in incercarea de a ajunge la Jocurile Olimpice de la Paris.

Schmidt si-a surprins cei peste 4,4 milioane de urmaritori din start, cu mic dejunul copios pe care-l ia in fiecare zi si care poate fi vazut in galeria foto de mai jos. Dupa masa, aceasta merge la antrenament, baie cu gheata, dupa care urmeaza o sedinta de fizioterapie.

Dupa pranz, se intalneste cu echipa si, alaturi de colegii sai, urmareste diferite evenimente sportive la tv, iar seara se incheie cu o noua terapie. Alica Schmidt a transmis care este telul sau pentru anul 2024.

Top 5 tinute pentru sfarsit de vara! Vezi cum s-au asortat sotii Maxian la plaja - FOTO/VIDEO

„Sa concurez la Budapesta a fost o experienta grozava. Mai ales la stafeta mixta, unde am avut un succes urias. Ne-am dorit mult sa ajungem in finala. A fost un drum greu in ultimii ani. Suntem foarte mandri de ceea ce am reusit.

Germania are multi atleti tineri care muncesc mult. Sigur, Paris e obiectivul pentru anul viitor. Vreau sa alerg acolo cu stafeta de 4 x 400 de metri, cu echipa feminina si mixta”, a spus sportiva, potrivit The Sun.

In urma cu cateva zile, Alica Schmidt a lansat o provocare pentru Erling Haaland (23 ani), atacantul lui Manchester City. 

Sportiva germana nu crede ca Haaland i-ar pune mari probleme intr-o cursa la 400 de metri. Frumoasa atleta este atat de convinsa incat chiar l-a provocat, mai in gluma, mai in serios, pe golgheterul campioanei Angliei. 

Horoscop 29 august 2023. Zodia care intra intr-un conflict cu un coleg de munca

„Cred ca il pot invinge. La cursa la 400 metri, clar. La 200 de metri va fi mult mai dificil. M-ar face foarte fericita daca cursa ar avea loc.  Trebuie sa il intreb. Eu sunt pregatita mereu. Deci, Haaland, daca esti gata sa ne intrecem, as fi fericita. Hai sa vedem!", a transmis Alica Schmidt, citata de The Sun.

Alica Schmidt, dubla medaliata la Europenele de juniori la 4x400 de metri, are un record personal de 52.18 secunde la 400 de metri.

Articole din aceeasi categorie