18.01.2022
Iuliana Maranciuc iti prezinta noul studio Pro TV: „Platoul stirilor Pro TV si-a schimbat imaginea, dar nu si veridicitatea si calitatea stirilor” - VIDEO

Pro TV Chisinau a inceput noul an cu mari schimbari. Reporterul Marina Chitoroaga a prezentat platoul stirilor si imaginea total schimbata a acestuia.

Platoul este unul de un albastru spectaculos, iar incepand cu balustrada, masa si fundalul totul este nou. 

Prezentatoarea Iuliana Maranciuc a afirmat amuzata ca in platou totul este nou, mai putin prezentatoarele. „A aparut in studio si aceasta balustrada, de care noi am ras mult in redactie. Glumeam ca noi o sa dansam aici sau o sa facem exercitii de dezmortire atunci cand va fi stirea prea lunga.” 

Ea a povestit ca cel mai mult ii place masa pentru ca nu se va mai chinui ca umerii ei sa fie la un nivel. „Cealalta masa nu era dreapta si trebuia intotdeauna sa ma gandesc sa am o pozitie corecta pentru ca umerii sa arate la un nivel.” 

Dupa jumatate de an, Carla's Dreams rupe tacerea cu un nou hit! Piesa „Victima” a ajuns la inimile ascultatorilor in doar cateva ore: „Daca pana acum videoclipurile voastre erau pe masura asteptarilor noastre, de data aceasta ne-ati depasit orice asteptare” - VIDEO

Recent, prezentatoarea si-a sarbatorit si ziua de nastere. „Mi-am petrcut aceasta zi la munca. In redactie am sarbatorit cu colegii insa distractia nu a durat mult pentru ca in redactia stirilor nu poate fi veselie si am tercut repede la treaba.”  

Iuliana a fost discreta in declaratii si a oferit putine detalii despre relatia sa frumoasa cu Dumitru Mitu. Aceasta a afirmat ca el ii ofera in dar toata dragostea si sustinerea sa.

Tany Vander si-a marit fesele! Bloggerita insa nu este complet multumita de rezultat: „Nu e ceea ce mi-am imaginat, e bine cand nu ai asteptari totusi” - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie