15.05.2022
Iuliana Beregoi, planuri marete pentru varsta majoratului. Ce afacere vrea sa isi deschida reprezentanta Generatiei Z, dar si ce avere a acumulat in conturi

Iuliana Beregoi a reusit, la varsta ei, ceea ce altii doar viseaza. Pustoaica face muzica de la o varsta destul de frageda si a ajuns sa fie un nume de referinta pentru multi artisti din domeniu. Cum varsta majoratului bate la usa, Iuliana si-a stabilit deja lista cu dorinte.

Spre deosebire de alte fete de varsta ei, Iuliana Beregoi are dorinte marete. Asa cum era de asteptat, cei 18 ani ii va sarbatori pe scena, alaturi de fanii ei. Artista este constienta ca fara ei nu ar fi ajuns unde este astazi, asa ca un concert este modul ei de a le multumi.

Ucraina este marea castigatore a concursului Eurovision 2022! Vezi pe ce loc s-a pozitionat Republica Moldova - FOTO/VIDEO

Iuliana munceste enorm si, de multe ori, s-a plans ca cele 24 de ore nu ii sunt deloc suficiente pentru a face tot ce isi propune. Pe langa orele de studio, concerte si spectacole, artista este prezenta non-stop si pe social media. In online, Iuliana a adunat o comunitate impresionanta de fani care o sustin neconditionat.

Iuliana Beregoi are o mica avere in conturi
In luna iulie, artista de peste Prut va deveni majora. Reprezentanta Generatiei Z de abia asteapta sa faca acest pas si stie, in mare parte, cum va arata cariera ei de acum incolo. Iuliana si-a propus sa munceasca si mai mult pentru ca muzica ei sa depaseasca granitele Romaniei.

„Nu cred ca exista vis mai mare pentru un artist roman tanar, decat acela de a reusi peste hotare. Mi-as dori sa fac atat de multa muzica buna incat sa am succes in America. Poate, cine stie, in curand, imi voi indeplini acest vis”, a spus Iuliana, in exclusivitate, pentru fanatik.ro.

Mai mult, Iuliana Beregoi nu exclude nici posibilitatea lansarii in afaceri. Vedeta este fascinata de tot ceea ce inseamna coafura, asa ca, in viitor, planuieste sa isi deschida propriul salon. 

Se afla intr-un hotel de toata frumusetea din Turcia si urmeaza sa se lanseze pe piata internationala! Interpreta Iuliana Beregoi, la un pas distanta de a lansa o piesa in limba engleza. Vezi detaliile oferite de artista: „Totul va fi in alt stil, diferit...” - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie