25.09.2022
Cum se mentine in forma Paula Seling. Afla ce obicei are interpreta, deja de 11 ani: „Sanatatea mea a avut de castigat”

Paula Seling este una dintre cele mai apreciate artiste, fiind considerata si una dintre cele mai frumoase. Cantareata, in varsta de 43 de ani, reuseste sa se mentina intr-o forma fizica de invidiat, iar acest lucru se datoreaza stilului sau de viata sanatos si a alimentatiei. 

Recent, in cadrul unui interviu pentru revista VIVA!, Paula Seling a marturisit cum reuseste sa se mentina in forma si motivul pentru care nu mai consuma carne de 11 ani. De asemenea, aceasta considera ca stilul de viata pe care il are o ajuta sa se mentina tot timpul plina de energie si cu pofta de viata.

„Imi place sportul, sa merg cu bicicleta, cu trotineta, ador zborul, de orice fel, in aer sau sub apa, vreau sa mai sar cu parasuta, vreau sa continui scufundarile, imi place sa calatoresc, sa citesc, sa am grija de plantele mele, iubesc sa ma plimb prin orase vechi, prin cetati, imi place sa merg la muzee si sa imi inchipui viata celui ce a manuit uneltele vechi de sute sau mii de ani. Nu imi plac zgomotul, agitatia sau locurile aglomerate”, a declarat Paula Seling pentru revista VIVA!. 

Horoscop 25 septembrie 2022. Zodiile care nu stau foarte bine la capitolul emotii

Cat despre dieta ei vegana, cantareata a declarat ca decizia de a nu mai consuma carne i-a adus numai beneficii si ca nu se astepta sa vada asa o transformare in ceea ce priveste viata ei.

„Sanatatea mea a avut de castigat, energia mi-a crescut enorm, am pofta de viata si satisfactia ca pot sa fac ceva pentru a ajuta lumea. Nu am mai mancat carne de 11 ani, iar produse de origine animala de 5 ani si nici nu intentionez sa mananc. Nu ma tenteaza. Singurul lucru care imi face cu ochiul sunt fructele de mare sau pestele, rareori. Insa, in general, ma abtin”, a mai spus artista.

Ce a facut-o pe Paula Seling sa nu mai consume carne

Paula Seling considera ca stilul sau de viata este doar alegerea sa si nu vrea sa influentez pe nimeni sa ii urmeze sfaturile, insa a explicat de ce a luat decizia de a renunta la carne definitiv. 

Cum e Camilla in spatele usilor inchise. Portretul real al Reginei Consoarte

„Nu sunt in masura sa dau sfaturi. Este o alegere a fiecaruia. Eu am inceput tinand posturile. M-am simtit foarte bine si am vazut ca e un beneficiu pentru organism. Apoi, am vizionat un film despre industria carnurilor, cum sunt tratate animalele in ferme si am decis sa nu mai fiu parte din asa ceva. Nu le cer nici celor din familie, nici prietenilor sa faca precum fac eu. Pur si simplu, am vrut sa fie aportul personal. Dar daca isi doresc asta, sa nu inlocuiasca produsele animale cu carbohidrati si produse procesate. Sa le inlocuiasca cu legume, cu crucifere, frunze (spanac, ruccola etc.), sa manance seminte, sa ia B12 si probiotice, dupa prescriptia medicului”, a declarat Paula Seling. 

Articole din aceeasi categorie