14.02.2020
Iubitul tau iti spune ca ar prefera sa primeasca un ciocan peste degete decat sa mai vada inca o comedie romantica cu tine? TOP 7 filme erotice de vazut de Valentine's Day
In aceasta seara puteti schimba registrul si sa vedeti un film erotic, cu multa incarcatura sexuala. Urmatoarele filme promit sa dea o tenta mult mai picanta relatiei voastre, asa ca sunt ideale de vazut impreuna cu iubitul!

Citeste si: N-ai chef de cine romantice sau iesit in club? Iata 7 filme perfecte pentru seara de Valentine’s Day

1. Cincizeci de urme ale lui Gray (Fifty Shades Of Gray)

Povestea filmului inspirat din bestsellerul mondial al autoarei britanice, Erika Leonard, care semneaza cu pseudonimul E.L. James, ii are in centru pe studenta Anastasia Steele si un cuceritor si misterios om de afaceri, Christian Grey, intre care se leaga o relatie plina de erotism, dar si secrete intunecate.

2. Pacatul original (Original Sin)

Pornind de la clasicul thriller al lui Cornell Woolrich, Waltz Into Darkness (Vals in Intuneric), scenaristul si regizorul Michael Cristofer, castigator al Premiului Pulitzer, arunca o privire provocatoare asupra teritoriului misterios, unde pasiunea si dragostea ii arunca pe oamenii obisnuiti intr-un vartej de minciuni si crime. Cu Angelina Jolie si Antonio Banderas, filmul iti va condimenta, cu siguranta, seara.

3. Cu ochii larg deschisi (Eyes Wide Shut)

Cruise, Kidman, Kubrick - trei nume care au asigurat in 1999 suspansul, succesul si speculatiile celui mai controversat film al ultimilor zece ani – Eyes Wide Shut. Interesul enorm, starnit in urma cu trei ani de la premiera acestui film, a fost alimentat de multiple cauze. Pe langa continutul peliculei, care abunda intr-o disecare artistica si deloc gratuita a sexualitatii si a stilului voyeuristic de manuire a camerei, Eyes Wide Shut a fost invaluit intr-un mister total pana la prima proiectie intr-un cinematograf. Kubrick a dispus casei de productie Warner Bros sa nu permita departamentului de promovare si marketing sa divulge niciun amanunt referitor la film, sporind astfel enigma. Iar tu ai ocazia sa o descoperi chiar in aceasta seara.

 4. Rusine (Shame)

Shame este povestea unui newyorkez de succes, in varsta de 30 de ani, care nu-si poate controla poftele sexuale. In momentul in care sora sa mai mica, Sissy (Carrey Mulligan), o cantareata aspiranta, se muta subit in apartamentul sau, lumea lui Brandon, guvernata de sex, este prinsa intr-o spirala descendenta, aparent, imposibil de oprit. Shame este o drama despre dependenta de sex si cedarea in fata impulsurilor.

5. Instinct primar (Basic Instinct)

Detectivul Nick Curran (Michael Douglas), de la politia din San Francisco, investigheaza moartea unei foste vedete rock si descopera ca acesta fusese injunghiat de 31 de ori de o femeie cu care intretinuse relatii sexuale. Pe masura ce ancheta avanseaza, Nick se implica intr-o situatie periculoasa alaturi de trei femei, fiecare din ele, fiind suspecte pentru crima achetata.

6. Infidela (Unfaithful)

Edward si Connie Sumner formeaza un cuplu fericit, de varsta medie, care traieste din plin „visul american”. Impreuna cu fiul lor de opt ani, un caine si o menajera, ei au o viata de invidiat in suburbiile orasului New York. Orice trai insa intampina si greutati: acest mariaj fericit este tulburat de aparitia unui intrus atunci cand Connie cunoaste, din intamplare, un strain in Soho. Este o intalnire ce o incanta – plina de mister, spontaneitate, sarm si risc. Aceasta o va impinge pe Connie intr-o aventura care va deveni pentru ea o obsesie.

7. Dorinta (Body Heat)

Ned Racine (William Hurt) este avocat intr-un mic orasel din Florida. La unul din procese o intalneste pe Matty Walker (Kathleen Turner) si o aventura pasionala incepe imediat. Problema este insa ca in „calea” celor doi sta Edmund (Richard Crenna), actualul sot al lui Matty. Astfel, o serie de intrigi incep sa se lege si lucrurile se complica tot mai tare. Urmareste periplul pasional chiar de Valentine’s Day.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie