14.02.2020
N-ai chef de cine romantice sau iesit in club? Iata 7 filme perfecte pentru seara de Valentine’s Day
Ziua indragostitilor s-a apropiat tiptil si nu ai reusit sa ti-o programezi? Fara panica! Exista mereu varianta clasica: o sticla de sampanie, ceva gustosel langa si un film bun de privit in doi.
N-ai chef de cine romantice sau mers in club, anul acesta? De Ziua Indragostitilor, poti face un maraton de filme romantice, alaturi de iubita sau iubitul tau. Si ca sa-ti usuram munca, iata un top al celor mai dragute filme de dragoste, pe care, probabil, nu le-ai vazut pana acum.
1. Valentine’s Day
Pelicula regizata de Garry Marshall aduce in prim-plan locuitorii din Los Angeles, aflati in invalmaseala dinaintea Zilei Indragostitilor. Aceasta sarbatoare devine o grea incercare pentru mai multe cupluri. Vezi cum rezista dragostea adevarata incercarilor si cum se risipesc sentimentele trecatoare in filmul Valentine’s Day. Cast-ul este si el unul pe potriva: Ashton Kutcher, Anne Hattaway, Julia Roberts si Bradley Cooper sunt doar cateva dintre numele sonore de la Hollywood care apar in film. 
2. La La Land
La La Land este un film american de dragoste scris si regizat de Damien Chazelle. La La Land urmareste povestea Miei (Emma Stone), o actrita aspiranta, si a lui Sebastian (Ryan Gosling), un muzician indragostit de jazz, care se zbat sa atinga succesul intr-un oras in care prea multe visuri si inimi sunt frante zi de zi.
3. Jane Eyre
Drama romantica ne-o infatiseaza pe Jane Eyre, care se refugiaza la Casa Thornfield, unde se angajeaza ca guvernatoare pentru bogatul Edward Rochester. Izolata si impunatoarea locuinta a domnului Rochester, la un loc cu raceala acestuia, pun la grea incercare rezistenta tinerei, calita in anii sai de orfelinat. Reflectand la trecutul ei, Jane se deschide fata de domnul Rochester, de care ajunge sa se indragosteasca, dar care ascunde insa un secret teribil.
4. Pretty Woman
Daca vrei o seara un pic mai pozitiva, cocheta si relaxanta, comedia romantica cu Julia Roberts si Richard Geere pica cum nu se poate mai bine? Si ce daca filmul e din indepartatul ‘90? Farmecul si umorul fin al acestuia este maxim de actual si in zilele noastre. Bazat pe o poveste adevarata, scenariul la Pretty Woman este centrat pe norocul unei prostituate din Hollywood, Vivian Ward, care ajunge sa se indragosteasca de un om de afaceri foarte bogat, care ii raspunde cu aceleasi sentimente. Roberts a primit un Golden Globe Award pentru rolul ei si o nominalizare la Premiul Oscar, in plus, scenaristul J.F. Lawton a fost nominalizat la Writers Guild Award si la Premiile BAFTA. 
5. The Vow
Paige (interpretata de Rachel McAdams) si Leo (interpretat de Channing Tatum) sunt casatoriti si se iubesc la nebunie. Ambii sunt artisti de succes in Chicago. Intr-o noapte cu ninsoare deasa, cei doi sunt victimele unui accident de masina. Leo scapa nevatamat, insa Paige are leziuni cerebrale, care ii sterg din memorie toate amintirile legate de relatia cu sotul ei. Cum isi cladesc cei doi relatia de iubire de la zero vezi in filmul Juramantul
6. Pride and Prejudice
Pentru Mandrie si prejudecata regizorul Joe Wright nu uita ingredientele principale ale unei retete de succes: adaptarea unui roman clasic indragit si o distributie de prima mana. Pelicula are la baza romanul lui Jane Austin despre cinci surori dintr-o familie britanica a caror mama este decisa sa le marite pe toate cu barbati instariti. Pelicula a fost rasplatita cu premii si/sau nominalizari la Oscar, Globurile de Aur, Boston Society of Film Critics Awards, BAFTA Awards, London Critics Circle Film Awards, Teen Choice Awards, Chicago Film Critics Association Awards.
7. A star is born
S-a nascut o stea (original in engleza A Star Is Born) este un film muzical de dragoste din 2018, produs si regizat Bradley Cooper, marcand debutul sau regizorial. Cooper a scris, de asemenea, scenariul, alaturi de Will Fetters si Eric Roth. Filmul infatiseaza povestea unui cantaret de muzica country alcoolic (Cooper), ce descopera si se indragosteste de o solista tanara (Gaga). Filmul a primit doar aprecieri din partea criticilor, dar si a publicului.

Sursa foto: Google.com
Sursa video: Youtube.com
Articole din aceeasi categorie