09.11.2023
Iubita si fiica lui Neymar, la un pas de a fi rapite de hoti. Acestia au intrat in locuinta tinerei

Neymar a trecut prin momente de groaza, deoarece hotii au intrat in casa si au incercat sa le rapeasca pe iubita si pe fiica acestuia. Totul s-a intamplat ieri, 7 noiembrie.

Neymar si iubita lui, Bruna Biancardi, nu mai au liniste de ieri, de cand hotii au intrat in casa acesteia din apropiere de Sao Paolo, in incercarea de a le rapi pe ea si pe nou-nascuta cuplului.

Iubita si fiica lui Neymar, la un pas de a fi rapite

Marti, 7 noiembrie, conform presei din Spania, hotii au intrat in locuinta Brunei, cu scopul de a le rapi pe aceasta si pe fiica sa. Din fericire, iubita fotbalistului nu se afla in locuinta in acel moment.

Michael Douglas, aparitie rara la un eveniment monden. Mesajul emotionant al actorului de 79 de ani

Conform postului de televiziune brazilian R7, in locuinta acesteia au intrat cu forta trei barbati, iar unul dintre ei ar fi fost chiar un vecin de-ai Brunei. Acestia i-au legat pe parintii Brunei si au furat tot ce le-a atras atentia, inclusiv bijuterii, haine si accesorii de lux.

Parintii Brunei nu au fost, din fericire, raniti. Politia a fost alertata chiar de catre vecinii parintilor Brunei, care si-au dat seama ca ceva in neregula se intampla. Mai mult decat atat, Bruna a reusit sa recupereze tot ceea ce hotii au furat.

„Multumesc lui Dumnezeu, totul este bine, iar pierderile materiale au fost recuperate! Multumesc lui Dumnezeu ca toata lumea e bine!”, au transmis cei doi.

Neymar si-a inselat iubita, in perioada in care era insarcinata

In urma cu o luna, Bruna a adus pe lume primul copil al ei si al lui Neymar. In perioada in care era insarcinata, aceasta a fost inselata de fotbalist, conform presei din Brazilia, cu blogger-ita Fernanda Campos.

Fanii lui Zac Efron, socati de cea mai recenta aparitie a actorului: „Ce s-a intamplat cu fata lui?” - VIDEO

Dupa ce s-a aflat ca nu i-a fost fidel iubitei. Neymar i-a cerut scuze public Brunei, urmand ca, la doar o saptamana, sa fie acuzat ca ar fi incercat, din nou, sa o insele.De data aceasta, a fost acuzat de modelul Celeste Bright, care a dezvaluit ca a fost cautat de Neymar.

„Daca ai prietena, nu le mai trimite mesaje private altor fete. Este gresit si lipsit de respect fata de partenera ta”, a scris Celeste Brigt, in aceasta vara.

Articole din aceeasi categorie