07.07.2022
Olga Buzova a recunoscut ce suma de bani cheltuie lunar pe mancare: „Sunt destul de economa”

Prezentatoarea TV a dezvaluit unele caracteristici financiare din viata sa. Olga Buzova a afirmat ca ea des primeste surprize din partea localurilor in care merge. 

Artista in varsta de 36 de ani prefera sa ia cina in restaurante. Cu toate acestea, interpreta a mentionat ca ea nu mananca ceva simplu, ci prefera bucate delicate. 

„Cred ca, lunar eu cheltui 100-150 de mii de ruble”, a spus Buzova. „Cand am multe filmari, deloc nu mananc in restaurante. Imi plac iesirile frumoase, intalirile cu prietenele mele, o cina gustoasa cu mama. Nu merg atat de des in restaurant”. 

Natalia Gordienko a participat la Saptamana Modei de la Paris! Vezi cat de impecabil s-a prezentat aceasta, dar si cine este barbatul care i-a trimis o invitatie speciala - FOTO/VIDEO

Cu toate acestea, Olga s-a laudat ca, adesea cand merge intr-un reustaurant primeste complimente de la chef sau din partea localului - fie ca nu primeste nota de plata sau i se face o reducere mare. „Contul este de cateva mii. Eu sunt destul de economa, insa sunt foarte generoasa si imi place sa servesc pe cineva”, a spus vedeta.

Articole din aceeasi categorie