23.11.2022
Iubirea lor era aproape imposibila! Vezi vedetele care au ales sa formeze un cuplu cu bodyguarzii lor, dansatorii sau antrenorii personali - FOTO

Situatiile in care relatiile dintre angajatori si angajati devin destul de apropiate din punct de vedere emotional nu sunt neobisnuite in timpul nostru. Lucrul cot la cot si comunicare frecventa fac ca cei doi sa se apropie uneori mai mult decat este necesar.

Vezi mai jos cu cine au fost intr-o relatie Heidi Klum, Kim Kardashian, Jennifer Lopez, dar si alte celebritati.

Heidi Klum a fost intr-o relatie cu bodyguard-ul sau, Martin Kristen 

Dupa ce s-a despartit de cel de-al doilea sot, muzicianul Seal, Heidi Klum nu a ramas singura prea mult timp. Aceasta a inceput sa formeze o relatie cu propriul ei bodyguard si anume Martin Kristen.

Fostul ingeras de la Victoria's Secret a decis sa-si prezinte oficial noul iubit fanilor in septembrie 2012. Intr-un interviu pentru portalul TMZ, Seal a mentionat: „Nu ma asteptam la nimic altceva de la el, dar Heidi ar fi putut sa se comporte mai demn si sa astepte pana divortam inainte de a fi intr-o relatie cu acesta”.

Cei doi am fost impreuna timp de un an si 5 luni.

Acum se bucura de cea mai inalta distinctie a Moldovei! Maia Sandu i-a inmanat scriitoarei Tatiana Tibuleac „Ordinul Republicii”. Vezi ce mesaj a publicat sefa statului in mediul online - FOTO

Jennifer Lopez a fost intr-o relatie cu dansatorul Chris Judd si mai tarziu Casper Smart 

Jennifer Lopez nu poate rezista dansatorilor. Cantareata a facut cunostinta cu Chris Judd in timpul filmarilor videoclipului pentru piesa „Love Don't Cost a Thing”. Foarte curand, relatia de afaceri a devenit o poveste de dragoste, iar in 2001 Jennifer si Chris au devenit sot si sotie. Cu toate acestea, J. Lo nu a avut o viata de familie fericita cu el si in 2002 au divortat.

Dupa ce s-a despartit de al treilea sot, cantaretul Marc Anthony, Jennifer si-a gasit alinare in bratele unui alt dansator din echipa sa si anume Casper Smart.

„Totul s-a intamplat de la sine. Nu am flirtat unul cu celalalt pana acum. Totul este foarte natural. Tocmai ne-am dat seama ca ne pretuim unul pe celalalt.”, a impartasit Smart pentru revista People.

Existau chiar si zvonuri despre nunta celor doi, insa pana la urma relatia nu a continuat deoarece Smart si-a inselat iubita cu un transsexual.

Iti place sa porti pantofi cu toc inalt? Afla cum incaltamintea poate crea probleme picioarelor tale de la medicul ortoped - traumatolog Iurie Golban: „Nu este singura alternativa fashion cu care iti poti completa tinutele” - FOTO

Printesa Victoria a Suediei este impreuna cu antrenorul sau personal Daniel Westling deja de 15 ani

In 2002 viitoarea regina a Suediei a inceput sa formeze un cuplu cu antrenorul ei de fitness Daniel Westling. Pana in prezent, cei doi sunt impreuna si au 2 copii.

„Daniel are un trecut complet diferit. Toata lumea era sigura ca nu va iesi nimic din dragostea lor si ca totul se va sfarsi cu lacrimile Victoriei...”, a spus jurnalistul Johan Lindvall.

Kim Kardashian a fost impreuna cu bodyguardul sau Shengo Ding timp de cateva luni

Relatia cuplului a inceput in 2011 si s-a incheiat peste cateva luni. „Inalt, cu parul negru, cu un accent australian incredibil de sexy”, s-a laudat Kim surorilor ei cand l-a angajat pe acesta in calitate de bodyguard. 

Articole din aceeasi categorie