13.11.2023
Cele mai noi imagini cu Kate Middleton starnesc polemici aprinse: „E bine ca o vedem si needitata. Arata ca un om normal” - FOTO

Kate Middleton a fost imaginea solemnitatii si a… sobrietatii la cea mai recenta aparitie in public. Printesa de Wales a luat parte la festivitatile Rememberance Sunday, care ii comemoreaza pe soldatii britanici din Commonwealt care au luptat in timpul celor doua razboaie mondiale si ulterior.

In varsta de 41 de ani, Kate a urmarit evenimentul alaturi de regina Camilla. Imbracata intr-un outfit Alexander McQueen, de inspiratie militara, Kate s-a abtinut sa schiteze vreun zambet in aceasta zi solemna, in care sunt pomeniti cei care si-au pierdut viata luptand pentru tara lor.

Insa fanii au interpretat in fel si chip look-ul lui Kate. Aparent obosita, cu cearcane si extrem de serioasa, Printesa de Wales a fost subiect de dezbatere pe retelele de socializare.

Alte femei se pregatesc sa devina bunici la varsta ei, ea a nascut al 6-lea copil. Sotia lui Gordon Ramsey, sarcina secreta la 49 de ani - FOTO

„Arata obosita si nefericita. Adevarat”, a scris o fana pe pagina de Instagram a revistei Vogue, editia britanica.

Ea este femeia care a devenit bunica la 34 de ani: „Nu ma asteptam sa se intample atat de curand” - FOTO

„Ce poza groaznica i-au facut”, „Arata ca o femeie draguta in varsta de 40 de ani, fara o tona de botox si fillere. Asa arata o femeie care imbatraneste natural”, „La 40 de ani nu esti batran. Se vede stresul pe fata ei”, „E bine ca o vedem si needitata. Arata ca un om normal”, au mai scris fanii.

Articole din aceeasi categorie