13.11.2023
O femeie de 33 de ani a descoperit din intamplare, in pozele de vacanta, ca sotul o insela. Barbatul era mult prea apropiat de bona - FOTO

O tanara de 33 de ani, divortata si cu doi copii, a creat un cont de TikTok in care a expus detalii din aventura extraconjugala a fostului ei sot cu nimeni alta decat bona.

Natalie a postat pe reteaua sociala un clip in care arata cum a dat peste unul dintre primele semne ale faptului ca sotul o insela chiar cu bona.

Intr-o vacanta intr-un parc de distractii, mamica a stat alaturi de fiica ei intr-un trenulet de roller coaster, in timp ce sotul ei si dadaca s-au pus in spatele lor. In pozele surprinse in timpul cursei de roller coaster, barbatul si bona s-au aratat deosebit de apropiati, ba chiar s-au si tinut de mana, lucruri pe care Natalie nu l-a observat la acea vreme.

„Ma uitam pe poze mai vechi si am dat peste mai multe in care ei doi erau un pic cam prea apropiati. Am mers la Disney si am luat-o si pe bona cu noi pentru a ne ajuta cu copiii. Nu pentru a-l ajuta pe sot", a scris Natalie in descrierea clipului care s-a viralizat pe retelele sociale, prezinta Daily Mail.

Pique, replica dura pentru Shakira. Fotbalistul face primele declaratii de la despartire

Femeia a divortat de cel cu care era maritata de la 22 de ani si cu care are doi copii. Barbatul si-a refacut rapid viata sentimentala cu bona. Aceasta s-a mutat in casa familiei si i-a daruit un copil fostului ei angajator.

Alte femei se pregatesc sa devina bunici la varsta ei, ea a nascut al 6-lea copil. Sotia lui Gordon Ramsey, sarcina secreta la 49 de ani - FOTO

Articole din aceeasi categorie