12.07.2022
Familia Kardashian - acuzata pe retelele sociale ca a furat 600 de milioane de dolari de la Britney Spears

Britney Spears a reusit deja sa se elibereze de sub tutela tatalui ei, sa se indragosteasca, sa se casatoreasca si sa plece in luna de miere, in timp ce fanii sai inca incearca sa inteleaga cum s-a intamplat ca ea nu isi putea gestiona singura banii in ultimii 13 ani. Asadar, in ultimele zile, fanii vedetei discuta activ pe Twitter despre o teorie conspirationala potrivit careia familia Kardashian ar fi furat de la interpreta o suma de 600 milioane de dolari. 

Potrivit fanilor lui Spears, fostul ei manager Lou Taylor a extras din contul interpretei exact aceasta suma. Iar unde si cui i-a trimis-o, inca nu este clar. Cu putin timp inainte de acest lucru, Taylor l-a sfatuit pe tatal cantaretei, Jamie Spears, sa o ia sub tutela. 

Dupa cum spun fanii vedetei, acele 600 de milioane de dolari Lou i-a transferat lui Kim Kardashian. Acum Taylor colaboreaza cu toti membrii ai acestei familii. Internautii sunt siguri: aceasta este o dovada clara ca familia Kardashian este implicata in acest furt. Caci, cum altfel Kim ar fi putut sa fie mai bogata cu jumatate de miliard intr-un timp atat de scurt? In sprijinul cuvintelor lor, fanii au reusit sa gaseasca actele oficiale ale facturilor si contractelor. 

Regizorul filmului „Fifty Shades of Grey” va realiza regia biografica a cantaretei Emmy Winehouse, care a murit misterios la doar 27 de ani

Deocamdata, ramane doar de vazut daca discutia de pe Twitter va primi vreo continuare reala. Cine stie, poate ca familia Kardashian se consulta deja cu avocatii lor?

Toti barbatii din viata ei au suferit! Top 5 soti ai Pamelei Anderson care s-au plans de agresivitatea vedetei: „Este un ucigas patologic de bebelusi” - FOTO

Articole din aceeasi categorie