12.07.2022
Emotionant! Chris Hemsworth a publicat in mediul online o fotografie rara cu fiica sa de cand era mica - FOTO

Chris Hemsworth demonstreaza ca nimic nu este imposibil. Chiar si cu un program incarcat, actorul gaseste modalitati de a petrece mai mult timp cu copiii sai, astfel, acesta, cu mai bine de 10 ani in urma si-a dus fetita intr-un loc mai deosebit.

India, fiica lui Chris in varsra de 10 ani a avut norocul de a vedea ce presupune munca unui actor inca pe vremea cand avea doar cateva luni. Chiar daca era inca un bebelus, aceasta deja isi petrece timpul pe platourile de filmare.

Dupa aproape 10 ani de la acea fotografie, India a fost prezenta si la filmarile popularului film „Thor: Love and Thunder”, care a fost lansat recent. 

Vrei sa arati ca un model Victoria's Secret? Afla de la fostul ingeras Miranda Kerr ce trebuie sa faci pentru a avea un corp perfect

Chris are 3 copii. Actorul si sotia lui Elsa Pataky au o fiica de 10 ani pe nume India, dar si doi gemeni de 8 ani, Sasha si Tristan.

Chris Hemsworth, este un actor australian nominalizat in 2011 la premiile BAFTA, la categoria de „Cel mai bun actor in ascensiune”. In 2010 revista GQ l-a ales Omul Anului.

A adaugat 8 kilograme timp de o luna si este in cautarea unui psiholog. Ce destainuiri neasteptate a facut Ludmila Adamciuc despre perioada prin care trece: „A inceput totul intr-o dimineata.”

Articole din aceeasi categorie