25.05.2022
Isi va cauta sufletul pereche la TV! Nastya Ivleeva va deveni eroina unui reality show despre dragoste. Ce spune vedete in legatura cu noua experienta

Un post de televiziune din Rusia lanseaza un reality show in care bloggerita, prezentatoare TV si „cea mai populara fata din Rusia”, potrivit revistei Tatler, isi va cauta dragostea. Conform unui comunicat de presa, in cadrul emisiunii, Nastya Ivleeva „va intelege daca este capabila sa iubeasca”.

Ivleeva a mentionat ca mereu a visat sa participe intr-un asemenea reality show, iar aceasta emisiune este „un experiment foarte interesant” pentru ea: „Mereu am vrut sa aflu cat de sinceri sunt eroii proiectelor despre dragoste si relatii. Acum o sa verific acest lucru pe propria piele.”

Pentru a participa la emisiunea „Inima Ivleevei”, postul de televiziune va selecta 50 de barbati din intreaga Rusie cu statuturi sociale, temperamente si profesii diferite, iar eroina nu va sti toate aceste detalii despre candidati. Nastya planuieste sa faca o alegere bazandu-se doar pe sentimente.

„Noi nu il vrem pe Putin!” La 70 de ani, ucraineanca Katerina Omelicenko si-a luat tatal de 92 de ani si a parcurs sute de kilometri pana la Chisinau, pentru a fi in siguranta: „Din cauza luminii rachetelor, noaptea s-a transformat in zi” INTERVIU

„Imi voi asculta intuitia, nu m-a dezamagit niciodata. In general, este foarte interesant daca pot face cu adevarat alegerea corecta si imi pot gasi jumatatea.”, a mentionat Nastya.

Premiera emisiunii va avea loc in toamna anului 2022, iar in viitorul apropiat va incepe castingul de selectare a participantilor.

Anterior, Nastya Ivleeva a fost casatorita cu rapperul Eldjei timp de aproximativ doi ani. Dupa divort, cei doi au ramas in relatii amicale.

Pentru prima data de la inceputul razboiului, Vera Brejneva a aparut la un eveniment public: „A fost foarte emotionant” - FOTO

Ivleeva nu este prima vedeta rusa care a participat intr-un asemenea show. Timati, Egor Kreed, Olga Buzova si Timur Batrutdinov au fost eroii emisiunii „Holostyak”.

Articole din aceeasi categorie