25.05.2022
Pentru prima data de la inceputul razboiului, Vera Brejneva a aparut la un eveniment public: „A fost foarte emotionant” - FOTO

Interpreta si-a parasit vila din Italia si a zburat pentru cateva zile in Polonia, unde ajuta refugiatii din Ucraina. Insa, recent, Vera Brejneva pentru prima data in ultimile trei luni a aparut la un eveniment monden. Despre acest lucru, interpreta a spus si urmaritorilor sai, pe pagina sa de Instagram. 

Din cauza razboiului, Vera a fost nevoita sa iasa brusc din zona de confort si sa-si schimbe stilul de viata. Ea s-a transformat dintr-o artista plina de farmec intr-un muncitor de rand. Brejneva lucreaza acum intr-un centru pentru refugiati. Ea impacheteaza si trimite pachete cu ajutor umanitar prin toata Ucraina. Dar totusi, uneori vedeta gaseste cate un motiv pentru a-si aminti de viata sa din trecut. 

Polina Gagarina si-a anuntat logodna intr-un mod neasteptat! Interpreta a postat o imagine in rochie de mireasa, insa descrierea sa a lasat publicul cu multe semne de intrebare - FOTO

„Astazi am avut un alt tip de lucru - mult mai obisnuit pentru mine, insa nu atat de productiv. Pentru prima data in aceste trei luni, eu am mers la un eveniment. A fost foarte emotionant”, a mentionat interpreta in varsta de 40 de ani, care s-a bucurat si de faptul ca a avut ocazia sa se aduca putin in regula. 

Vera si-a pus cariera sa muzicala pe pauza. In Rusia ea nu va mai putea intra. Desi mai devreme au existat zvonuri ca interpreta va evolua pentru publicul rus pentru cateva milioane de ruble. Vedeta, insa, s-a grabit sa respinga aceste speculatii si informatii false. 

Nargiz Zakirova - retinuta pe Aeroportul Domodedovo! Cantareata va fi deportata in Uzbekistan. Afla care este motivul

„Dragii mei urmaritori! Pe retelele sociale apar fel de fel de informatii false despre mine. Voi doar sunteti oameni ganditori si adecvati. Va rog, verificati ceea ce cititi. Nu va luati dupa cei care scriu prostii!”, a scris Brejneva. 

Slabit, fara par in cap si foarte obosit! Dupa zvonurile despre un eventual divort, Dmitri Tarasov si-a ingrijorat fanii cu o aparitie neglijenta - FOTO

Cea mai mare parte a timpului sau, artista o petrece in Italia. Impreuna cu ea este Konstantin Meladze si fiica lor mai mica, Sara. Anume in aceasta tara Vera si Konstantin s-au casatorit dupa mai multi ani de relatie. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie