19.09.2023
Adele s-a casatorit? Iata ce detaliu s-ar putea s-o fi dat de gol

La cat de privata isi tine viata personala, nu ne-am mira daca si acest aspect despre viata ei l-am afla la mult timp dupa nunta.

Adele face din nou valuri printre fanii sai, cu o informatie pe care a lasat-o sa-i „scape” in timpul unei reprezentatii de pe scena din Las Vegas. Artista britanica e banuita ca s-ar fi casatorit in secret, numindu-l „sot" pe iubitul ei, Rich Paul in timpul concertului sau de sambata seara.

„Nu te poti casatori cu mine. Sunt heterosexuala, iubito, iar sotul meu este aici in aceasta seara", i-a spus castigatoarea premiului Grammy, in varsta de 35 de ani, unei femei din public. Cand fana ei a insistat: „Poti sa incerci?", cantareata a replicat amuzata: „Nu, nu vreau sa incerc. Sunt cu Rich. Esti nebuna, lasa-ma in pace!".

Deloc surprinzator, videoclipul cantaretei britanice a devenit viral pe retelele de socializare, multi dintre fanii ei comentand pe marginea faptului ca artista s-ar fi casatorit cu partenerul ei.

„Sotul ei? Doamne, Adele Paul?", a comentat un utilizator, „Nu, opreste-te, e casatorita?", a intervenit un altul. 

Thomas, tatal lui Meghan Markle, vrea sa faca pace cu fiica lui: „Vreau sa-mi cunosc nepotii inainte sa mor”

Adele si agentul sportiv au facut publica idila lor in iulie 2021, cand au fost fotografiati stand impreuna langa teren la un meci de baschet din NBA. La vremea respectiva, o sursa apropiata cuplului a declarat pentru site-ul de stiri Page Six ca „cei doi se intalnesc 100%".

Vedeta britanica a vorbit cu admiratie despre Paul intr-un interviu cateva luni mai tarziu, cand l-a numit „uimitor" si „cu inima deschisa" in timpul unui interviu acordat revistei „Rolling Stone”. De asemenea, ea a precizat ca relatia lor a fost cea mai „usoara" poveste de dragoste pe care a trait-o vreodata. In anul urmator, cantareata a aparut cu un inel cu diamant pe deget. Si, desi initial a pastrat tacerea atunci cand a fost intrebata daca agentul lui LeBron James a cerut-o in casatorie, ea a precizat intr-un interviu acordat revistei „Elle” din august 2022 ca „nu” sunt logoditi, mentionand: „Imi plac doar bijuteriile de lux".

Una la Chisinau, alta la Milano, dar in tinute identice! Ce look-uri au purtat Anastasia Fotachi si Nicolina Bucataru la zilele lor de nastere - FOTO/VIDEO

Adele a mai fost casatorita, cu Simon Konecki, tatal fiulyu ei, Angelo - acum in varsta de 10 ani. Divortul a survenit in 2019, dupa mai bine de trei ani de casnicie. Si Rich Paul are trei copii (pe Reonna, Richie si Zane) dintr-o relatie anterioara.

Luna trecuta, cantareata si-a exprimat dorinta de a mai avea un copil, dezvaluirea venind in timpul unuia dintre concertele sale din Las Vegas, cand le-a spus spectatorilor sai ca e „pregatita sa fie din nou mama in curand" si chiar are pregatita o lista de nume de copii. Asa ca nu ne-ar mira daca momentul altarului s-ar fi consumat deja intre ea si Rich Paul.

Articole din aceeasi categorie