29.07.2023
Irina Shayk a pus ochii pe cel mai ravnit burlac! E un sportiv celebru: „Relatia lor e la inceput”

Irina Shayk  iubeste din nou! Este vorba de un barbat celebru, pe care multe femei il doresc. Recent, sportivul a divortat, iar acum pare ca i-a cazut cu tronc focoasa satena.

Supermodelul de origine rusa s-ar fi indragostit de fostul sot al colegei sale Gisele Bundchen, jucatorul de fotbal american Tom Brady (45 de ani). Irina, care are o avere de 25 de milioane de dolari, s-a mai iubit in trecut cu un alt fotbalist, Cristiano Ronaldo, inainte de idila cu tatal fetitei sale, actorul Bradley Cooper. Shayk si Brady ar fi intr-o relatie de cateva saptamani, fiind surprinsi de mai multe ori impreuna.

Tom Brady and Irina Shayk's 'Natural' Romance Is 'Very New'

 Cu toate acestea, se pare ca nici unul nu este gata sa anunte oficial idila, nefiind vorba inca de ceva serios intre ei. „Relatia lor e la inceput. Este ceva nou si in acest moment este ceva total ocazional. Multe modele superbe s-au dat la Tom, inclusiv Irina, dar se pare ca ea a fost cea care a marcat golul.”, a declarat o sursa.

„Ma asteptam la cel putin o lacrima” Cum a reactionat sotul bloggeritei Tatiana Koberidze cand a aflat ca este insarcinata? Vezi momentul - VIDEO

Legendarul fotbalist NFL a fost surprins in tandreturi cu bomba sexy, dupa o intalnire care a avut loc noaptea la casa lui din Los Angeles, sambata. Un martor ocular a declarat pentru Daily Mail ca Brady a luat-o vineri dupa-amiaza de la un hotel din Los Angeles si a dus-o direct la el acasa. Ei au iesit de pe proprietatea lui in dimineata urmatoare in jurul orei 9.30 si mai tarziu sportivul a dus-o pe Shayk - care purta aceleasi haine din noaptea precedenta - inapoi la hotelul ei cu masina lui de lux.

Are Tom Brady and Irina Shayk dating? New pics spark rumors - Los Angeles  Times

Sambata dupa-amiaza, Brady a luat-o din nou de la hotel si s-a intors la el acasa. De la despartirea de Bundchen, cu care are doi copii, Vivian (10 ani) si Benjamin (13 ani), starul NFL ar fi avut aventuri cu o serie de dive de top, inclusiv Kim Kardashian si Emily Ratajkowski. Zvonurile despre Brady si Shayk - care are o fiica de sase ani, Lea, impreuna cu fostul ei iubit, Bradley Cooper - au inceput luna trecuta, dupa ce amandoi au participat la nunta miliardarului Joe Nahmad cu Madison Headrick in Sardinia, Italia.

Iuliana Beregoi, la doar 19 ani, conduce un bolid de lux, in valoare de 100.000 de euro. E unic in Europa - FOTO

Articole din aceeasi categorie