09.08.2022
Olivia Newton-John a murit la 73 de ani. Partenerea lui John Travolta din Greese s-a luptat cu cancerul 30 de ani

Olivia Newton-John a murit luni dimineata, la ferma ei din California, la 73 de ani, dupa ce in ultimii 30 de ani a dus o lupta continua impotriva cancerului la san. Vedeta a fost prima oara diagnosticata in 1992, la varsta de 44 de ani, insa boala a recidivat in 2013 si 2017. 

Dupa primul diagnostic, Olivia s-a retras din showbiz si s-a dedicat actiunilor caritabile si umanitare.

Andreea Bostanica sufera din dragoste? Interpreta a lansat o piesa prin intermediul careia isi varsa amarul: „Piesa asta va rupe topurile” - VIDEO

Desi nu s-a spus oficial o cauza a decesului, o sursa apropiata a vedetei a declarat pentru TMZ: “Dupa o lupta de 30 de ani, a pierdut in fata cancerului metastatic la san”.

Olivia Newton-John a devenit un megastar international dupa ce a aparut alaturi de John Travolta in musicalul Greese, din 1978.

Travolta a fost printre primii care si-au exprimat omagiile. “Draga Olivia, tu ai facut vietile noastre mult mai frumoase. Impactul tau a fost incredibil. Te iubesc atat de mult. Drumurile noastre se vor intersecta iarasi si vom fi din nou impreuna. Al tau din momentul in care te-am vazut si pentru totdeauna. Al tau Danny, al tau John”, a fost mesajul emotionant al lui Travolta.

Articole din aceeasi categorie