08.08.2022
Andreea Bostanica sufera din dragoste? Interpreta a lansat o piesa prin intermediul careia isi varsa amarul: „Piesa asta va rupe topurile” - VIDEO

Recent, pe pagina sa de Instagram, Bostanica a publicat o postare in care a nuntat detalii despre lansarea melodiei „Un Deja Vu”.

„Un Deja Vu - luni 08.08 ora 15:00”, a mentionat artista.

Chiar daca au trecut abia cateva minute de la lansarea piesei, aceasta a adunat deja mii de vizualizari pe Youtube.

Victoria Bonya a ajuns de urgenta la spital. Afla care este motivul - FOTO

„Melodia asta o sa ajunga in top 1 trening.”, „Piesa asta va rupe topurile”, „Felicitari Andreea si echipei The One Records”, „Cea mai tare piesa de pana acum”, „Felicitari cu aceasta piesa! Suna bine, chiar foarte bine!”, au scris cativa internauti in sectiunea de comentarii a videoclipului.

Versurile piesei au fost scrise de Cristian Porcari, Alexandru Birca si Andreea Bostanica, iar muzica a fost compusa de Dael Damsa si Cristian Porcari.

Ionel Istrati - invitat special la emisiunea lui Andrei Malahov! Vezi ce piesa a interpretat artistul, dar si ce tinuta deosebita a purtat acesta - FOTO/VIDEO

Andreea Bostanica este o bloggerita si interpreta din Republica Moldova care are o comunitate de peste 4 milioane de abonati pe TikTok si aproape 1 milion pe Instagram.

Articole din aceeasi categorie