05.06.2022
Irina Rimes si-a lansat filmul documentar! Vezi cum a avut loc premiera „On my Way”: „Multumesc tuturor celor care si-au facut timp si au venit” - VIDEO

Pe data de 3 mai, a avut loc premiera filmului documentar „On my Way”. Irina Rimes a mentionat ca in acest film ea va spune mai multe lucruri despre ea, despre echipa sa, alaturi de care munceste, despre viata de dupa culise, industrie si ce inseamna sa lucrezi in acest domeniu. 

La premiera au fost prezenti multi fani ai Irinei, dar si colegii sai, printre care Gina Pistol, Smiley, Denis Roabes, Inna si multe alte vedete din Romania. 

Toti s-au simtit bine, s-au relaxat si au vizionat cu mare placere filmul. 

„Am plans, jur!” Emilian Cretu a dezvaluit care sunt cele mai mari regrete ale sale: „Imi era atat de rusine pentru ceea ce am facut...” - VIDEO

Dar, cel mai important este faptul ca alaturi de ea, la acest eveniment, au fost David si parintii sai. 

„A fost o seara speciala pentru mine si echipa mea! O seara minunata petrecuta alaturi de oamenii dragi mie, echipa mea, oamenii care au muncit extrem de mult pentru acest proiect!”, a scris Irina pe pagina sa de Instagram. 

De asemenea, artista a tinut sa multumeasca tuturor celor care au venit si au fost alaturi de ea in aceasta zi speciala. „Multumesc tuturor celor care si-au facut timp si au venit la premiera documentarului!”.

Daniela Costetchi s-a despartit de sotul sau! Cu lacrimi in ochi, bloggerita a anuntat noutatea cea rea: „Nu-i o decizie luata de azi sau de ieri...” - VIDEO

Pe pagina sa, interpreta a mai adaugat: „Vreau sa vada oamenii care este sacrificiul pe care-l faci atunci cand decizi ca vrei sa devii artist. Cum trebuie sa renunti la tine si in acelasi timp, sa se invarta toate in jurul tau. Tu nu poti fi artist 8 ore pe zi, de la 10 pana la 18. Esti artist din momentul in care ai decis ca nu vei face nimic altceva in viata asta”.

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie