25.07.2024
Irina Rimes s-a logodit! Cum a fost cerută în căsătorie de către iubitul francez: „M-a cerut acasă, cu un inel din...” - VIDEO

Irina Rimes, cunoscută pentru stilul unic prin care își interpretează piesele, a povestit în cadrul podcastului „Cafea cu visuri” despre un moment special din viața ei, mai exact, despre cum a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei, David.

Irina Rimes a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei, David, după ce au făcut împreună o piesă: „Eu nu-s așa romantică, știu că par, dar nu sunt. Pe mine m-a cerut David în căsătorie la un moment dat acasă, dupa ce am făcut o piesă amândoi, cu un inel din elastic de păr. Atunci am zis: „Da”. A fost cea mai frumoasă cerere în căsătorie”.

Astăzi este marcată Ziua Internațională a Bucătarilor! TOP-ul celor mai cunoscuți chefi de la noi - FOTO

„Nu știu cât contează chestia asta, pentru mine e important să ne înțelegem și să avem o relație stabilă și frumoasă, pentru că actul nu înseamnă foarte mare lucru în percepția noastră, dar nu impun părerea mea oamenilor care se uită la noi. Trăim după niște valori mai libertine”, a povestit interpreta. 

Felul în care a fost cerută în căsătorie a fost foarte romantic pentru ea, recunoaște Irina: „Cred că cererea în căsătorie a fost mai mult un romantism pe moment, iar răspunsul meu la fel”.

Corneliu și Angela Botgros și-au botezat fetița! Prima imagine de la sărbătoarea Cameliei - FOTO

Au aceeași pasiune pentru muzică, iar călătoriile la fel fac parte din viața lor: „Am făcut cel mai frumos lucru pe care puteam să-l facem împreună, muzica, iar călătoriile sunt o pasiune pe care o împărtășim”.

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale actuale din Republica Moldova și România, care şi-a pus amprenta asupra publicului prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și peste 450 de milioane de vizualizări pe YouTube.

„Despre el", „Cosmos", „Pastila" și „ACASĂ" sunt cele patru albume compuse de Irina care includ hituri precum „Visele", „Ce s-a întâmplat cu noi", „Iubirea noastră mută", „Bandana", „Bolnavi amândoi", „Nu ştii tu să fii bărbat", iar colaborările cu artişti precum Guess Who, Carla's Dreams, The Motans, INNA, Grasu XXL, Bruja sau Cris Cab, dar şi piesele compuse pentru Andra, Antonia, Nicole Cherry confirmă versatilitatea sa.

SURSĂ FOTO: Instagram/ irinarimes

Articole din aceeasi categorie