24.12.2021
O cantareata, a patra victima a lui Mr. Big? „M-a sarutat cu forta si mi-a atins sanii"

Cantareata country-pop Lisa Gentile este a patra femeie care il acuza pe Chris Noth de agresiune sexuala. Ea a declarat ca Mr. Big din „Sex and the City” a amenintat-o ca ii va distruge cariera daca va vorbi vreodata despre cele intamplate in 2002, relateaza The Guardian.

Gentile a facut dezvaluirea intr-o conferinta de presa, joi, la cateva zile dupa ce actorul a fost concediat din serialul „The Equalizer” si renegat de colegele din „Sex & The City". Ea a povestit ca Noth a sarutat-o cu forta, pe cand se aflau in apartamentul ei din New York, dupa ce se cunoscusera in restaurantul Da Marino din Manhattan, unde o alta femeie a spus ca a fost agresata de actor.

Top 10 iesiri ale celebritatilor in anul 2021 in rochii si costume vintage - FOTO

Lisa Gentile a spus ca l-a cunoscut pe Noth in 1998, cand amandoi frecventau localul. Intr-o seara din 2002, el a condus-o acasa cu masina si a cerut sa ii vada apartamentul. Acolo, el a sarutat-o cu forta si i-a atins sanii. Ziua urmatoare, a spus Gentile, actorul a sunat-o si a amenintat-o ca daca spune cuiva ce s-a intamplat „imi va distruge cariera”.

Familia Carnat - vacanta de neuitat la munte! Vezi atmosfera de poveste si emotiile intense traite de ei - FOTO/VIDEO

Inainte de conferinta lui Gentile, doua femei au declarat sub anonimat pentru The Hollywood Reporter intr-un articol publicat saptamana trecuta ca Noth le-a agresat in 2004, respectiv 2015. La scurt timp, o a treia femeie a declarat pentru The Daily Beast ca a fost agresata sexual de el in 2010.

Bloggerii au mers prea departe cu photoshopul, iar fanii nu isi mai recunosc idolii in realitate! Vezi situatiile dezastruoase - FOTO

Noth, care a aparut si in continuarea serialului „Sex and the City”, „And Just Like That”, a negat acuzatiile facute de primele doua femei, numindu-le „categoric false”. El a spus ca intalnirile cu cele doua si relatiile dintre ei au fost consimtite. La finalul saptamanii trecute, A3 Artists Agency a anuntat ca nu il va mai reprezenta pe actor, ca urmare a acuzatiilor de agresiune sexuala care i-au fost aduse, iar societatea Peloton a renuntat la spoturile in care aparea Noth.

Articole din aceeasi categorie