30.12.2022
Irina Rimes - imagini de colectie! Interpreta a publicat in mediul online fotografii cu toata familia sa: „Craciun fericit!” - FOTO

Sarbatorile de iarna cu siguranta ii uneste pe toti. Interpreta din Republica Moldova, Irina Rimes, in acest an a decis sa sarbatoreasca Craciunul alaturi de familia sa. 

Pe pagina sa de Instagram, Irina Rimes a publicat o serie de imagini, unde o vedem alaturi de toti membrii familiei sale. 

Acestia au pozat pe fundalul pomului de Craciun. In fotografii ii vedem pe iubitul sau, David, fratele ei cu familia sa si parintii. 

O noua graviduta in showbiz! Cine este interpreta de la noi care este in asteptarea celui de-l doilea copil - FOTO

In seara de Craciun, artista si familia sa au stat la masa de sarbatoare si s-au delectat cu bucate de casa. 

„Craciun fericit”, a mentionat interpreta in descrierea imaginilor. 

Au fost la peste 12 mii de kilometri de casa in largul Oceanului Pacific! Afla de la aventurierii Dan Untura, Iulian Cretu, dar si Olga Tapordei prin ce provocari au trecut: „Riscuri in larg sunt multe, dar noi am mers cu un capitan care a avut experienta” - VIDEO

Publicatia sa a acumulat peste 18 mii de aprecieri si sute de comentarii din partea fanilor sai. „Craciun fericit. Sarbatori fericite!”, „Craciun minunat si linistit”, „Craciun plin de liniste si bucurii”, „Craciun fericit! Sper ca vei petrece aceste sarbatori inconjurat de cei dragi si vei avea parte de o multime de momente minunate. Sa aveti un Craciun plin de bucurii si sa incepeti anul nou cu mult entuziasm si speranta”, „Ce familie frumoasa! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de Sarbatori! Multumim pentru poze!”. 

Se pricepe nu doar la cantat! Carolina Gorun a dezvaluit care este unul dintre talentele sale ascunse. Afla despre ce este vorba - VIDEO

Irina Rimes este o cantareata si compozitoare din Republica Moldova, care in prezent activeaza si locuieste in Bucuresti. Irina Rimes a devenit cunoscuta in Republica Moldova dupa ce a participat in 2012 la concursul Fabrica de staruri, unde a ajuns pana in finala.

Articole din aceeasi categorie