30.12.2022
Are o pasiune ascunsa! Carolina Gorun a dezvaluit care este unul dintre talentele sale. Afla despre ce este vorba - VIDEO

Stiati oare ca interpreta Carolina Gorun are un talent ascuns? Pe langa evenimente si concerte, artista isi face timp ca sa-si alinte familia. Reporterul PRO TV, Madalina Sorocovschi a mers in vizita la aceasta si impreuna au gatit un desert delicios. Despre ce este vorba afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

„Astazi am pregatit tortul snickers. Este prajitura ca ne place noua cel mai mult. Din toate retetele pe care deja le-am incercat aceasta ramane a fi cea mai iubita si dorita de familia mea.”, a spus interpreta.

Carolina Gorun a dezvaluit care sunt ingredientele de care a avut nevoie pentru a pregati desertul. „In blat am pus si oua si ciocolata neagra, faina. La crema am folosit mascarpone, crema de branza, unt de arahide. Am mai pus vanilei pentru aroma placuta si lapte condensat.”

Vis implinit pe final de an! Adriana Ochisanu si vestitul interpret de peste Prut, Adrian Minune, au lansat un colind: „A fost ceva minunat, o experienta inedita” - VIDEO

Pana a trece la degustare, reporterul a intrebat-o pe artista unde va sarbatori aceasta Revelionul si ce isi doreste in anul care vine. „Pana la pandemie am tot lucrat si lucrat de Revelion, dar de cand a aparut copilul mai mult mi-ar placea sa stau acasa cu familia. Imi doresc ca cel mic in primul rand sa fie sanatos, iar personal as vrea poate o masina, poate o casa mai mare.”, a mentionat Carolina.

In familia lui Gorun se respecta traditiile si obiceiurile de sarbatori, iar acestea creeaza o atmosfera cu adevarat magica in casa lor. „De Revelion in place sa fiu anume acasa pentru ca vin uratorii, noi le pregatim cadouri. Revelionul este sarbatoarea mea preferata.”, a recunoscut ea.

O noua graviduta in showbiz! Cine este interpreta de la noi care este in asteptarea celui de-l doilea copil - FOTO

In cele din urma Madalina si Carolina au gustat tortul care a fost dupa cum spune chiar reporterul PRO TV „De nota 10!”.

Articole din aceeasi categorie