30.12.2022
Au fost la peste 12 mii de kilometri de casa in largul Oceanului Pacific! Afla de la aventurierii Dan Untura, Iulian Cretu, dar si Olga Tapordei prin ce provocari au trecut: „Riscuri in larg sunt multe, dar noi am mers cu un capitan care a avut experienta” - VIDEO

Timp de 2 saptamani, Olga Taporderi a fost in largul oceanului Pacific, pe o barca de expeditie, spre insulele Galapagos. Raspunsul la intrebarea „Dar care este scopul expeditiei?”, dar si alte detalii interesante, afla de la invitatii emisiunii O Seara Perfecta, Dan Untura si Iulian Cretu, care sunt doi dintre cele 15 persoane ce au fost in aceasta aventura.

Intrebati cum se simt dupa expeditie, Dan Untura a raspuns: „Eu sunt bine. Iulian a zis ca mai greu s-a acomodat cu fusul orar pentru ca am avut diferenta de 10 ore.”

„Pentru mine a fost prima experienta in America si din cauza diferentei de ora, este destul de greu cumva sa imi revin.”, a adaugat omul de afaceri, Iulian Cretu.

Cei doi invitati au mentionat si care a fost de fapt scopul expeditiei. „Eu cred ca fiecare participant a avut si un scop al sau personal, dar per ansamblu, pentru toata echipa au fost mai multe. Una dintre ele a fost descoperirea acestor insule pentru ca eu personal stiam de ele de cand eram copil. Am avut si un scop stiintific, am avut un membru in cadrul expeditiei care s-a ocupat de prelevarea probelor de apa si microorganisme. De asemenea, fiecare in parte s-a testat sa vada cum se descurca cu un colectiv asa mai restrans.”, a spus omul de afaceri Dan Untura.

O noua graviduta in showbiz! Cine este interpreta de la noi care este in asteptarea celui de-l doilea copil - FOTO

De asemenea, Iulian a povestit ca pentru el aceasta aventura nu a fost una grea. „Nu pot sa spun ca a fost o expeditie grea pentru ca in primul rand a fost una interesanta. In aceasta expeditie m-a atras ca am mers cu barca.”

„Riscurile au fost chiar de la inceput pentru ca noi zborul intercontinental l-am piedut din cauza ca s-a retinut avionul din Chisinau. Eu cu Iulian am fost pe 4 continente in cadrul acestei expeditii. Riscuri in larg sunt multe, dar noi am mers cu un capitan care a avut experienta.”, a explicat Dan Untura.

Nu este neaparat sa cheltui o avere! TOP 4 idei de cadouri pentru Revelion care costa pana la 300 de lei - FOTO

Pe insulele Galapagos, Iulian Cretu a ramas uimit de fauna, de oameni si de experienta pe care a capatat-o. „Ne-am descoperit in expeditia asta. Am avut o dispozitie buna, buna. Eu am cautat ceva nou acolo, a fost ceva deosebit. Au fost acei oameni de pe loc, a fost acea fauna si natura.”, a spus omul de afaceri.

Articole din aceeasi categorie