08.07.2023
Brad Pitt isi sfideaza varsta. Cum a fost surprins actorul care implineste 60 de ani anul acesta - FOTO

Brad Pitt a fost vazut pe platourile de filmare din Franta si pare ca a aflat secretul tineretii fara batranete.

De asemenea, marele actor a aparut astazi asa la Silverstone, inaintea inceperii Marelui Premiu de Formula 1 britanic.

O femeie de 55 de ani credea ca sotul o insala, dupa trei decenii de mariaj. Ce se intampla, de fapt, cu barbatul era mult mai grav

Actorul din „The Curious Case of Benjamin Button” pare sa aplice in realitate situatia din film, a personajului care intinerea continuu. Toate acestea chiar inainte ca superbul star sa implineasca 60 de ani in decembrie, varsta unui bunic!

El este mai degraba ca vinul bun! Din ce in ce mai apreciat, pe masura ce inainteaza in varsta.

Recent, Brad Pitt a filmat o reclama in Franta si toata lumea a fost impresionata de aspectul tanar al actorului. El este foarte implicat in campania De’Longhi, unde a aparut de mai multe ori.

Carla's Dreams, asaltat de un fan in timpul unui concert! Autoritatile au intervenit imediat - VIDEO

Vedeta din „Legendele Toamnei” a dat dovada recent si de multa omenie, cand a lasat un barbat de 105 ani sa locuiasca gratis intr-una dintre casele sale.

Brad Pitt a filmat pentru brandul italian de cafea intr-un cadru de poveste, o superba podgorie de pe Riviera Franceza. Ca un italian veritabil ce face din bautul cafelei o arta,  Brad Pitt a aparut pe platourile de filmare imbracat in alb.

Colaborarea starului american cu firma De’Longhi a inceput in 2021, cand a promovat un espressor ce s-a vandut cu peste 1600 de dolari.

Brad Pitt este pasionat de cafea, asadar face reclama unui produs in care crede. Asa a marturisit si revistei Esquire, in cadrul unui interviu: „Sunt un bautor de cafea dedicat, pregatit, implicat, serios.”

Pe langa actorie, meseria pe care o practica de zeci de ani cu succes, Brad Pitt a devenit si antreprenor. El are la randul sau o podgorie, dar si o linie de cosmetice. Si-a lansat o linie de produse anti-aging, care va fi de folos femeilor si barbatilor care doresc sa-si mentina elasticitatea pielii cat mai mult. Cel putin, asa sustine actorul. Daca ne luam dupa aspectul sau, putem marturisi cu mana pe inima ca produsele sunt super calitative si chiar fac ceea ce promit.

Articole din aceeasi categorie