27.07.2024
Irina Rimes, confesiuni despre copilărie și familie: „Eu am spus primul „Te iubesc” la vârsta de...” - VIDEO

Irina Rimes, cunoscută pentru stilul unic prin care își interpretează piesele, a povestit în cadrul podcastului „Cafea cu visuri” despre relația cu părinții ei.

„Eu niciodată nu m-am gândit că mama mea poate să fie așa cum eu sunt. Eu tot timpul am vazut-o pe mama ca pe un soldat și aici nu vorbim despre vise, ci în general despre sentimente” , a mărturisit Irina. 

Cauzele frecvente ale căderii părului! La ce aspecte ar trebui să atragi atenție când vine vorba despre podoaba ta capilară - FOTO

Prima oară când Rimes a spus părinților că îi iubește a fost la vârsta de 25 de ani. „Sunt lucruri pe care noi nu le spunem. Noi nu ne spuneam te iubesc. Eu am spus primul „Te iubesc” în familie la vârsta de 25 de ani. Mama la fel mi-a spus târziu asta”, a notat artista.

Moldoveanca cu medalie regală! În urmă cu 7 ani, Victoria Dunford a fost decorată de către regina Marii Britanii, Elisabeta a II-a: „Dintr-o parte a venit acest plic, iar din cealaltă parte, stăteam și mă gândeam...” - VIDEO

Se credea de la sine înțeles că în familia Irinei există dragoste, astfel, părinții interpretei nu simțeau necesitatea de a-și exterioriza sentimentele.  „Faptul că noi ne respectăm, asta însemnă - Te iubesc. Era o chestie pudică, atunci noi ne-am învățat să fim așa din punct de vedere al sentimentelor”, a explicat aceasta.

Cu toate acestea, Irina a avut mereu o relație specială cu părinții ei: „Mereu am fost acolo, dar iubirea se manifesta altfel, prin fapte, prin respect”.

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale actuale din Republica Moldova și România, care şi-a pus amprenta asupra publicului prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și peste 450 de milioane de vizualizări pe YouTube.

„Despre el", „Cosmos", „Pastila" și „ACASĂ" sunt cele patru albume compuse de Irina care includ hituri precum „Visele", „Ce s-a întâmplat cu noi", „Iubirea noastră mută", „Bandana", „Bolnavi amândoi", „Nu ştii tu să fii bărbat", iar colaborările cu artişti precum Guess Who, Carla's Dreams, The Motans, INNA, Grasu XXL, Bruja sau Cris Cab, dar şi piesele compuse pentru Andra, Antonia, Nicole Cherry confirmă versatilitatea sa.

Articole din aceeasi categorie