26.08.2022
Fratele Angelinei Jolie l-a scos din minti pe Brad Pitt: copiii cuplului au ajuns sa-i spuna acestuia tata

Au trecut sase ani de cand cei doi mari actori au divortat, dar detaliile neplacute despre mariajul lor de-abia acum se fac cunoscute.

S-a tot vorbit despre episodul tulburator din avionul privat si ce s-a intamplat acolo intre Brad Pitt, Angelina Jolie si copiii lor. Insa povestea acestui divort foarte mediatizat cuprinde detalii si mai putin cunoscute.

Un factor major in destabilizarea casniciei Brangelinei ar putea fi fratele mai putin cunoscut al lui Jolie, James Haven.

Paris Jackson, cel mai sincer interviu. Fiica lui Michael Jackson a dezvaluit cum a ajutat-o terapia sa se iubeasca mai mult pe ea: „Cand ma privesc in oglinda, nu mai urasc ceea ce vad”

Ei bine, apropierea incomoda dintre Jolie si fratele ei mai mare, James, l-a deranjat foarte tare pe Brad. Mai mult, in ultimii ani ai casniciei lor, James s-a mutat in casa cuplului pentru a ajuta la ingrijirea copiilor lor. „James l-a scos din sarite pe Brad. Acesta i-a dat un ultimatum lui Angie: el sau eu!”, a declarat o sursa citata de Radar online.

In 2016, asadar, James si-a asumat rolul de bona-sefa in gospodaria Brangelinei. Iar acest aranjament a durat prea mult si l-a deranjat foarte tare pe Brad Pitt, in principal pentru ca copiii au inceput sa-i spuna „tata” fratelui Angelinei. Intrucat Pitt era mereu plecat de acasa pentru filmari, se pare ca James a inceput sa-i ia locul lui Pitt, iar cei mai mici dintre copiii actorului l-au perceput pe acesta ca pe tatal lor.

Hillary Clinton a recunoscut de ce a ramas cu Bill Clinton dupa ce acesta a inselat-o: „Ma intrebam ceea ce conta cel mai mult”

Implicarea lui James in familia surorii sale a fost ultima picatura de apa, care a umplut paharul divergentelor dintre Brad si Angelina, totul culminand cu faimosul episod de agresiune verbala (si, spune Angelina, chiar si fizica) din calatoria cu avionul a familiei Jolie-Pitt.

Articole din aceeasi categorie