27.06.2022
Ipostazele adorabile in care Gina Pistol a surprins-o pe fiica ei, Josephine: „Se vede ca-i fata mamei” - FOTO

Gina Pistol a surprins-o pe fiica ei, Josephine, intr-o ipostaza adorabila si a impartasit imaginile si cu fanii.

Gina Pistol si-a obisnuit deja fanii cu imaginile pe care le posteaza cu fiica ei, Josephine. Vedeta si partenerul ei, Smiley, nu au publicat inca fotografii in care sa se vada si chipul micutei lor, insa, chiar si asa, cei doi reusesc sa isi incante fanii cu fiecare detaliu pe care il impartasesc si care are legatura cu Josephine.

Recent, prezentatoarea TV a surprins-o pe fetita ei intr-o ipostaza adorabila, in curtea casei sale. Momentul imortalizat de Gina Pistol a fost impartasit si cu fanii de pe Instagram, care au apreciat fotografiile cu Josephine.

Conform celor declarate chiar de Gina Pistol, se pare ca fiica ei o mosteneste in multe privinte, iar cele mai recente imagini cu Josephine vorbesc de la sine. Micuta pare foarte decisa sa isi ajute mama prin curte si la treburile casnice si s-a apucat sa dea cu mopul pe gazonul din curte si sa stearga de praf o masinuta de jucarie.

„Se vede ca-i fata mamei. Este pusa, mai tot timpul, pe curatenie. Azi a terminat de sters gazonul cu mopul. Apoi, intr-o scurta pauza, a sters si masina. Eu v-am zis”, a scris Gina Pistol pe Instagram.

Laura Cosoi, fotografii emotionante alaturi de cele trei fiice - FOTO

Smiley si Gina Pistol continua sa protejeze intimitatea fiicei lor, careia nu i-au aratat inca fata in imaginile pe care le posteaza deseori pe social media, acolo unde isi tin la curent fanii cu diferite activitati din viata personala si profesionala. Gina Pistol a decis in urma cu ceva timp sa le raspunda celor care intreaba care este motivul pentru care ea si partenerul ei nu dezvaluie imagini cu chipul fiicei lor.

„Este alegerea noastra. Insa nici nu-i judec pe cei care o fac. Eu consider ca nu are sens sa expun copila la toata energia asta dubioasa de bantuie in mediul online. Cel putin nu acum”, a spus vedeta pe contul ei de Instagram.

Gina Pistola fost invitata in podcast-ul gazduit de Speak, „La fileu”, ocazie cu care a vorbit despre rolul de mama si provocarile pe care le-a intampinat pana acum cand vine vorba de cresterea fiicei ei, Josephine. Vedeta a marturisit ca partenerul ei, Smiley, este extrem de implicat.

„Andrei a fost de mare ajutor, ne ajutam unul pe altul cu fetita. Dupa care a fost nevoit sa plece. Cand pleca Andrei dimineata aveam o stare de anxietate. El pleca la munca ghiocel si se intorcea zambila. Stii cat de frustrant e pentru o femeie sa vezi ca partenerul isi continua viata linistit? (…) Eu m-am batut cu pumnii in piept si am zis ca pot sa o cresc singura. O luna mai tarziu ii ziceam lui Andrei ca daca nu luam o bona in curand ma ia capul. E foarte greu fara ajutor, mai ales daca ai si campanii cum avem noi. Pentru mine spalatul parului si aranjatul e un lux.”

A fost sau nu inselata vreodata Mihaela Cavcaliuc? Ce a raspuns antrenoarea la aceasta intrebare: „Uneori nu inteleg de ce altii isi permit sa insale persoana iubita” - FOTO

Smiley a fost invitat recent in emisiunea „La Maruta” si a dezvaluit ca el Gina Pistol au angajat o bona pentru Josephine. Artistul a marturisit ca aceasta vine in timpul zilei si are grija de fiica lor si ca se inteleg foarte bine cu ea.

„Gina se pregateste de filmari. Avem un pic de treaba acum. Am gasit o bona cu care ne intelegem foarte bine, care vine in timpul zilei si daca e nevoie mama, mama Ginei. Si, oricum, cred ca o sa stau si eu mai mult pe acasa ca n-as vrea sa fim amandoi plecati in acelasi timp. Facem cu randul.”

Articole din aceeasi categorie