27.06.2022
Laura Cosoi, fotografii emotionante alaturi de cele trei fiice - FOTO

Laura Cosoi a impartasit cu fanii cateva imagini emotionante cu familia ei, la scurta vreme dupa ce a devenit din nou mama.

Cosoi a postat pe contul personal de Instagram cateva imagini emotionante cu familia ei, la scurt timp dupa ce a ajuns acasa cu fetita nou-nascuta. Actrita a devenit mama pentru a treia oara, iar cele doua fiice ale ei, Rita si Vera, asteptau cu nerabdare momentul in care sa isi cunoasca surioara.

Vedeta a decis sa se bucure de o plimbare in compania familiei ei, iar acest moment a fost impartasit si cu fanii de pe retelele de socializare. In fotografiile publicate de actrita, ea apare alaturi de sotul ei, Cosmin Curticapean, fetele lor mai mari, Rita si Vera, dar si fetita nou-nascuta, Lara.

13 ani de la moartea lui Michael Jackson! Imaginea postata pe retelele sociale de Janet Jackson a starnit comentarii: „Ne lipseste enorm!” - FOTO

La scurt timp dupa ce Laura Cosoi a confirmat ca familia ei s-a marit si are inca o fetita, a transmis un mesaj prin intermediul caruia si-a exprimat bucuria prin care trece in aceste momente. Vedeta le-a multumit urmaritorilor ei si pentru gandurile bune.

„24 de ore de cand a venit pe lume iubirea noastra, Lara. In aceste ore nu am facut altceva decat sa o tin in brate, sa o miros, sa o privesc. Si nu ma mai satur… I-am povestit despre lumea asta minunata, despre Dumnezeu, despre surioarele ei, despre taticul perfect si toti cei dragi din familie, care de-abia astepta sa o cunoasca! Ii multumesc in fiecare clipa ca ne-a dat sansa sa ii fim parinti, sa o iubim, sa fim acolo pentru ea, de fiecare data, pentru totdeauna! Esti sufletul nostru, Lara. Va multumim din suflet pentru toate gandurile pline de dragoste si lumina! Ne-au ajuns la inima”, este mesajul postat de Laura Cosoi pe Instagram.

A fost sau nu inselata vreodata Mihaela Cavcaliuc? Ce a raspuns antrenoarea la aceasta intrebare: „Uneori nu inteleg de ce altii isi permit sa insale persoana iubita” - FOTO

Articole din aceeasi categorie