05.12.2022
Tinute din catifea in stil art deco! Brand-ul „Georgette” si-a prezentat colectia de iarna in cadrul unei prezentari de moda. Vezi cum a avut loc evenimentul, dar si ce look-uri sunt recomandate sa porti in acest an de Revelion - VIDEO

Doresti sa stralucesti de Revelion sau la petrecerea corporativa? Daca inca nu ti-ai ales tinuta potrivita, Georgette si-a expus colectia de iarna in cadrul unei prezentari de moda. Ce iti recomanda designerii, afla in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

La prezentarea colectiilor de iarna au participat 6 designeri autohtoni. Georgeta Mir i-a introdus pe toti cei prezenti la evniment in atmosfera de sarbatoare, prezentand noua colectie a tinutelor de Revelion.

„Acest tip de prezentare este foarte importanta pentru toata industria si de asemenea pentru clientii nostri pentru a vedea ce mai este nou si actual in acest sezon. In aceasta colectia am dorit sa scoatem in evidenta tot ce este feminin si pentru sarbatori.”, a mentionat designer-ul Georgette, Georgeta Mir.

De dragul copilasilor de la un centru de plasament, Alina Plingau, a organizat un act de caritate chiar de ziua sa de nastere. Motivul, insa, nu a fost doar acesta: „Este o poveste mai dureroasa pentru familia noastra...” - VIDEO

Tinutele din catifea raman un trend la fel de spectaculos si in anul 2023. „Noi am decis sa folosim catifeaua in diferite culori pentru aceasta colectie. Tenditele pe care noi le-am ales sunt dedicate epocii art deco unde catifeaua era o stofa de baza, o nunanta a luxului si a elegantei.”, a spus designer-ul Georgette.

Invitatele, pasionate de eleganta si de stilul chic, au savurat din plin prezentarea de moda. „Mi s-a parut un eveniment foarte frumos si stilat in primul rand. Ma bucura ochiul vazand fiecare invitat in tinute frumoase si elegante. Mi-a placut si faptul ca modelele alese au fost pregatite”,a recunoscut una dintre invitatele de la prezentarea de moda.

„Este un schimb frumos de energie. Eu admir ceea ce face Georgette. Am venit aici pentru dispozitie, idei noi, pentru odihna dupa o zi de munca. Aici simt placere, energie si frumusete.”, a adaugat o alta invitata.

Elon Musk dezvaluie motivul pentru care l-a interzis pe Kanye West pe Twitter

„Am primit invitatie de la magazinul Moda sa vad colectia de iarna si de Revelion. Mi-a placut foarte mult doamna Georgeta si colectiile ei. Recomand fetelor din Moldova si nu numai sa sustina brand-ul Georgette.”, a spus o participanta la eveniment.

Articole din aceeasi categorie