07.12.2022
Ion Juglea, Tamara Virlan si Victoria Rosca - un trio de nedespartit! Actorii au recunoscut cum le reuseste sa mentina o relatie atat de frumoasa: „Nu cred ca se va rupe prietenia noastra vreodata” - VIDEO

In cadrul emisiunii O Seara Perfecta au fost invitati actorii Ion Juglea si Tamara Virlan. De fapt, ei sunt si colegii Victoriei Rosca, care a fost gazda emisiunii de ieri. 

Recent, intr-un live, cineva i-a ghicit lui Ion Juglea ca acesta nu se insoara caci are „cununie legata”. „Acum am o alta explicatie cand cineva ma intreaba de ce nu ma insor. Acum e simplu - e legata cununia. Nu cred in superstitii, in prostii, dar poate si este o dreptate in asta, nici nu stii”. 

„Da, poate sa fie. Ma gandesc, daca e baiat frumos, talentat, inseamna ca este o problema acolo, un nodisor. Trebuie sa-i facem o vraja. Dar trebuie sa-i gasim o fata”,a adaugat Tamara Virlan. 

Tany Vander - rasfatata din plin! Vezi ce cadou a primit bloggerita din partea sotului sau, Vasile: „Cat de greu a fost de gasit, chiar si in Dubai” - VIDEO

Anterior, Tamara Virlan a mers in Romania. „Am fost acolo unde e frumos cand sunt evenimentele mari. Am fost la Alba Iulia, in Romania. Am mai fost acolo si am trait emotii deosebite si anul acesta am vrut sa le repet”. 

Tamara Virlan, Victoria Rosca si Ion Juglea sunt prieteni deja de multi ani si nu ii poate desparti nimic si nimeni. La intrebarea Victoriei: „Cum e sa prietenesti cu asa nebuni ca noi?”, Tamara a raspuns: „Cred ca e cel mai frumos lucru. Asta mi-am dorit, asta am gasit si aici ma simt cel mai bine. Eu il iubesc pe Ion. Pe noi ne leaga, pe langa prietenie, si o dragoste. O saptamana mai rezistam, insa pe urma ne cautam. Ori temperamentele noastre cauta sa se mentina, ca daca nu, ni se pare ca traim plicticos. De exemplu, eu azi am asteptat momentul ca sa merg la Juglea sa beau o cafea si sa vad cat de bine el si-a amenajat totul in casa”. 

Ce tine de planuri, actorii au mentionat ca: „Eu de fapt sunt dupa ideea ca lucrurile vin de la sine. Eu las sa vina totul de la sine usurel. Nu-mi fac planuri mari pe perioade lungi. Deocamdata la mine totul este bine. Saptamana asta deja am multe planuri, repetitii, spectacole, dar nu-mi fac planuri pe mult timp inainte”, a mentionat Ion Juglea. „Eu la fel. Nu-mi fac planuri pe un an inainte. Astazi seara stiu ca voi merge acasa sa mancam. Astazi nu am mancat nimic, m-am pregatit pentru emisiune. Totusi, este acolo sus o divinitate care ne ghideaza si ne indrumeaza, ne creaza pasii”, a adaugat Tamara Virlan. 

Aura a implinit 51 de ani! Vezi unde si-a sarbatorit in acest an ziua de nastere, dar si ce mesaj a publicat in mediul online: „Pentru prima data am evadat de ziua mea” - VIDEO

Totusi, Victora nu neaga faptul ca poate aparea momentul in care ei nu vor mai avea o prietenie atat de stransa. „Crede-ma, dupa ce mi se dezleaga mie cununia si ma insor, prietenia noastra a plecat”, a glumit Ion Juglea. 

„Acum, la noi in familie totul s-a coagulat si ne cunoastem toti reciproc. Insa ma gandesc ca va veni in viata dansului cineva si atunci el o aleaga prietenii si o sa zica ca mai dragut si mai rarut”, a adaugat Tamara Virlan. 

„Nu cred ca se va rupe prietenia noastra vreodata. Noi ne mai ciondanim, ne mai certam, dar ne impacam repede. Cand am fost in Romania am avut un scandal mai marisor si atunci am crezut ca gata. Dar am zis ca acesta e un subiect inchis si nu mai revenim la el”, a spus cu seriozitate Ion. 

Potrivit Tamarei, ea este foarte multumita de ceea ce are in viata sa. „Dar cum va inchipuiti voi ca nu as putea fi multumita? Cred ca Dumnezeu intr-adevar ma iubeste si imi da totul. Inainte eu traiam la o limita, era totul monoton, insa acum eu am inteles ca pot tot”.

Dar cum s-a schimbat viata lui Ion Juglea dupa ce a inceput sa participe in proiectul „Zambarele”? „Doar spre bine, doar spre stele. Altii cred ca ceea ce facem noi nu e tare bun, insa trebuie sa iti asumi totul in aceasta viata. Lucrurile s-au schimbat spre bine. La inceput lumea nu ma cunostea si imi placea. Acum insa toti ma cunosc deja si la fel imi place”. 

Sunt impreuna de 17 ani si se iubesc la fel de mult ca in prima zi! Afla secretul unei casnicii fericite si armonioase de la sotii Teodor si Marina Carnat: „Cu cat sotia este mai...” - VIDEO

Si, la final, gazda emisiunii i-a intrebat pe invitatii sai unde se vad ei peste 10 ani? „Niciodata nu mi-a placut intrebarea aceasta. Nu stiu unde ma vad”, a mentionat Ion. „Eu ma vad acasa. Si voi o sa veniti la mine acasa, o sa va intampin, o sa va astept, o sa gandim idei, o sa le realizam”, a spus Tamara Virlan. 

Articole din aceeasi categorie