06.12.2022
Sunt impreuna de 17 ani si se iubesc la fel de mult ca in prima zi! Afla secretul unei casnicii fericite si armonioase de la sotii Teodor si Marina Carnat: „Cu cat sotia este mai...” - VIDEO

Dragostea lor se imparte la 8. Marina si Teodor Carnat este cuplul care pe langa grija fata de copii, reusesc sa mentina flacara aprinsa a iubirii ce o porta unul fata de celalalt, iar impreuna sunt o familie de nota 10. Reporterul emisiunii O Seara Perfecta, Madalina Sorocovschi, i-a invitat pe toti la o plimbare in parc si a aflat cum reusesc cei doi timp de 17 ani sa mentina echilibrul in relatie. Afla mai multe in reportaj.

Desi au o familie numeroasa, Marina si Teodor Carnat obisnuiesc sa petreaca tot timpul liber impreuna, savurand fiecare moment alaturi de copii.„De obicei ne place in afara orasului sa iesim. Cand e mai cald ne ducem la Nistru, in satul sotului, la Holercani. Acolo de fiecare data se incarca si el. Daca nu reusim, atunci, neaparat iesim in parc.”, a mentionat Marina.

„Ne straduim sa cautam locuri noi. Sa ne redescoperim. Am ajuns la concluzia ca raiul este pe pamant si trebuie sa il redescoperim aici.”, a recunoscut avocatul si profesorul universitar, Teodor Carnat.

S-a dat start campaniei Daruiesti si Castigi la PRO TV! Afla de la Valeria Capra povestile celor 3 familii care vor fi ajutate in acest an: „Avem cazuri ale unor oameni care lupta cu indarjire pentru viata” - VIDEO

Marina Carnat are peste 200 de mii de urmaritori pe Instagram. Bloggerita ofera zilnic recomandari utile pentru femei, dar in special pentru mamici. „Fetele care ma urmaresc stiu ca vor gasi mereu inspiratie pentru un meniu destinat intregii familii. Eu imi acord maxim o ora dimineata pentru tot meniul zilei si respectiv eu sunt linistita. Copii cand vin de la scoala isi incalzesc mancarea care este deja facuta. Eu nu stam toata ziua la bucatarie.”, a spus bloggerita.

In familia Carnat nu lipsesc hobby-urile, pe langa activitatile de baza pe care le au. „Ma stradui sa-i implic in sport pe toti, de la mic la mare. Recunosc, dupa ce m-am implicat in reconstructia casei uit sa ii duc la judo. De obicei o sun pe Marina si spun „Mami, te rog la 16:30 sa ii duci la judo.”, dar ea spune ca a uitat.”, a povestit Teodor.

„Eu m-am dus la scoala de la 5 ani pentru am o metoda de a gandi foarte buna si citeam foarte bine, de asta si parintii au hotarat sa ma duca la scoala la 5 ani si ma bucur pentru ca acum am 14 si sunt clasa a IX-a. Imi place sa cant, sa fac sport.”, a mentionat fiica sotilor Carnat, Manuella.

„Voi fi actrita. Disciplinele mele preferate sunt istoria, educatia fizica si limba romana.”, a spus Tea Carnat.

Ce ar face Doina Stratan cu un milion de euro, dar si ce crede despre prietenia dintre un barbat si femeie? Designer-ul vestimentar a facut dezvaluiri sincere - VIDEO

Teodor Carnat este expert in domeniul justitiei, dar are mai multe activitati care il solicita. „Este o mixtura dintre activitatile intelectuale si cele fizice. De baza sunt profesor universitar, dupa ma refugiez la reconstructia casei. Pe parcurs intermediez diferite afaceri.”

In aceasta vara, sotii au implinit 17 ani de la casnicie. Astfel, au dezvaluit care este secretul relatiei lor armonioase. „Cu cat sotia este mai invarsta aceasta e mai inteleapta. Aceasta intelepciune face familia sa fie mai bogata. Fiecare barbat trebuie sa gaseasca cheita.”, a spus Teodor Carnat.

Articole din aceeasi categorie