06.12.2022
Aura a implinit 51 de ani! Vezi unde si-a sarbatorit in acest an ziua de nastere, dar si ce mesaj a publicat in mediul online: „Pentru prima data am evadat de ziua mea” - VIDEO

Acum cateva zile, pe data de 3 decembrie, Aura a fost omagiata. Si pentru ca in acest an a vrut sa aiba parte de o sarbatoare mai deosebita, aceasta a plecat la mare.

Pe pagina sa de Instagram ea a publicat un video de pe litoral. Cu palaria pe cap si ochelarii la indemana, Aura zambea si era plina de dispozitie.

„Pentru prima data am evadat de ziua mea de nastere. Pentru prima data am mers din iarna in vara! Ce sa zic? E minunat.”, a mentionat artista in descrierea videoului.

Una dintre cele mai indragite actrite de comedie a pierdut lupta cu cancerul. Kirstie Alley a murit la 71 de ani

Internautii nu au intarziat sa o felicite pe interpreta cu ocazia zilei sale de nastere si i-au lasat cateva mesaje in sectiunea de comentarii: „La multi ani, foarte bine ai facut!”, „La multi ani frumosi pentru o femeie frumoasa!”, „La multi ani frumosi si plini de culori”.

„Va multumesc mult pentru toate urarile frumoase si gandurile bune transmise! Sanatate multa si Pace va doresc!”, le-a raspuns Aura fanilor sai.

Aurica Cotelnic, cunoscuta sub numele de scena Aura este o cantareata de estrada din Republica Moldova.

10 ani de momente unice la „O Seara Perfecta”! Ce isi amintesc invitatii emisiunii despre provocari, farse sau interviuri, puse la cale de reporteri in toti acesti ani: „Am mancat si viermi, si gaze si ce nu am mai facut” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie