14.02.2024
Intr-un an a realizat, cat altii in zece! Cum a facut Dianna Rotaru cunostinta cu iubitul ei. Vezi imagini adorabile cu familia sa - VIDEO

Traieste cea mai frumoasa perioada din viata ei si se declara o femeie implinita. Asta spune Dianna Rotaru la trei luni de cand a devenit mamica si la un an de cand si-a cunoscut iubitul. Interpreta, impreuna cu familia sa a facut o sesiune foto plina de gingasie, iar cum a fost afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

„Este o sedinta foto de care ne-am pregatit, am venit si cu recuzita de acasa, atat pentru bebelina, cat si pentru mine. Si ne bucuram foarte mult ca este taticul langa noi. Cat mamica pozeaza, taticul o hraneste. Ne completam foarte si foarte bine. Ea striga sau canta atunci cand ii este foame”, a mentionat interpreta Dianna Rotaru.

La doar trei luni de cand a devenit mamica, Dianna este prinsa in activitati, iar oriunde merge, isi ia bebelusul cu ea.

„Niciodata nu ies singura din casa, ea este mereu langa mine. Chiar am primit mesaje: „Aveti bona”? Si am spus ca sigur. Are doua bone fetita noastra, pe mama si pe tatal ei. Monitorizam absolut toate lucrurile si programul este stabilit din timp, atat al meu, cat si al lui Rares. Eu consider ca barbatul nu trebuie deranjat noaptea pentru ca fetita plange doar cand vrea mancare. Cu ce o poate ajuta Rares? Dar atunci cand eu vreau sa-mi fac siesta la pranz sau seara, Rares are grija. Privesc la televizor ceva interesant, ies la plimbare cu caruciorul”, a povestit Dianna.

Traieste cea mai frumoasa perioada din viata ei, iar asta o mentine frumoasa atat in interior, cat si exterior.

Nunta Olgai Verbitchi se amana?! Ce detalii au dat-o de gol, dar si cum a raspuns referitor la acest subiect - FOTO

„Secretul este dragostea! Sunt iubita si iubesc. E cea mai frumoasa perioada din viata mea, am inca emotii si fluturi in stomac”, a spus interpreta.

Totul a inceput de la o simpla prietenie, iar acum nu-si imagineaza viata unul fara altul! Primul interviu cu Gabriella Nastas si Kamara: „Noi suntem total departe de stereotipurile: nunta, casatorie”.

Februarie este o luna cu o mare insemnatate pentru interpreta.

„Noi sarbatorim de doua ori, Valentine’s Day si de Dragobete, pentru ca noi, de fapt, de Dragobete ne-am cunoscut. Facem un an pe 22 februarie, avem prilej de a sarbatori de doua ori. A fost un an plin de pasiune pentru ca totul s-a intamplat cum nici nu mi-am imaginat. Ne-am cunoscut profesional, el m-a chemat sa cant la Londra si uite cum s-au legat lucrurile. Am avut o relatie de lunga durata, stie toata lumea, n-am cum sa nu vorbesc despre acest lucru, iar ce s-a intamplat intr-un an nu s-a intamplat in cativa ani. Totul este cu omul potrivit, la locul potrivit”, a mai mentionat Dianna Rotaru.

Articole din aceeasi categorie