13.02.2024
Nunta Olgai Verbitchi se amana?! Ce detalii au dat-o de gol, dar si cum a raspuns referitor la acest subiect - FOTO

La data de 20 noiembrie 2023, Olga Verbitchi a fost ceruta in casatorie. Vezi in articolul de mai jos ce am surprins pe pagina ei de Instagram acum.

Daca acum cateva luni, Olga Verbitchi publica tot mai des imagini cu iubitul sau, in prezent lucrurile au luat o alta intorsatura. 

De pe contul oficial a interpretei au disparut imaginile de la cererea in casatorie, iar in ultimele sale fotografii nici inelul de logodna nu se face vazut.

Fiind contactata de echipa perfecte.md, Olga nu a vrut sa comenteze situatia.  „Nu comentez nici un subiect. Tot timpul imi postati viata personala si stiri care nu intereseaza pe nimeni. Ori postati despre muzica mea si succesele mele, ori ma lasati in pace. Daca am sters si ascuns pe logodnicul meu inseamna ca nu vreau sa fie pe internet”, a spus Olga Verbitchi.

Patric Hanganu, dintr-o problema in alta! Ce i s-a intamplat de aceasta data interpretului - VIDEO

Olga Verbitchi este o interpreta din Republica Moldova. Tanara a castigat concursul de talente muzicale din Romania, X Factor, in anul 2016, iar la moment colaboreaza cu casa de discuri „Versus Artist”.

Articole din aceeasi categorie