Totul a inceput de la o simpla prietenie, iar acum nu-si imagineaza viata unul fara altul! Primul interviu cu Gabriella Nastas si Kamara: „Noi suntem total departe de stereotipurile: nunta, casatorie”.

A inceput luna dragostei, iar asta inseamna ca echipa perfecte.md iti prezinta oamenii ai caror poveste de iubire este o sursa de inspiratie si un scenariu demn de filmele romantice. Afla secretele unei relatii de dragoste puternice in cadrul interviurilor cu mai multe vedete de la noi pe care le urmaresti zilnic pe retelele de socializare.

Dupa o perioada lunga in care se zvonea ca ar forma un cuplu, Gabriella Nastas si Kamara au anuntat oficial, la sfarsitul anului 2023, in cadrul unei emisiuni de peste Prut ca sunt iubiti.

Se cunosc de multi ani, se inteleg din priviri si traiesc o poveste de dragoste cum rar mai intalnesti. Afla intr-un interviu exclusiv marca perfecte.md cine este mai romantic, cine gateste mai des, dar si daca isi doresc cei doi sa se casatoreasca.

Cum v-ati cunoscut si cum a inceput relatia voastra?

„Ne-am cunoscut acum multi ani, intr-un cerc de prieteni. Ulterior am devenit prieteni. Am inceput sa lucram impreuna la diferite proiecte, mai ales ca noi suntem si la aceeasi casa de discuri si avem acelasi manager. Apoi, intre timp, am devenit cei mai buni prieteni. Ne dadeam sfaturi unul altuia si ne sustineam reciproc in orice situatie, dar fiecare cu relatiile lui. Pana intr-o perioada in care ne-am nimerit a fi singuri si eu si el. Si dupa atatea incercari esuate din ambele parti, am inceput sa ne intrebam ce cautam la un partener. Ne-am dat seama ca, de fapt, ce cautam era fix langa noi. Si de acolo a inceput o poveste frumoasa de iubire”.

Care au fost calitatile ce v-au atras unul la celalalt?

„Complicitatea care a existat dintotdeauna intre noi. Ne intelegem din priviri, vorbim telepatic, nu e nevoie de cuvinte. Sentimentul de „acasa” si de liniste pe care nici eu nici el, nu le-am avut in alte relatii. Respectul, sinceritatea, intelepciunea, carisma, lista poate continua”.

Cine dintre voi doi este mai romantic?

„El este un romantic inrait. Ma surprinde mereu cu flori, imi scrie poezii, piese, imi lasa bilete cu mesaje de dragoste prin casa, carti. Este extrem de atent la tot ce-mi doresc si imi face surprize cu lucrurile respective. Este un barbat care stie sa iubeasca asa cum nu am mai intalnit si nu am crezut ca exista”.

Esti in pana de idei de cadou pentru Ziua Indragostitilor? EV GOLD iti sare in ajutor si iti prezinta cele mai noi modele - VIDEO

Cat de des va certati?

„Noi nu ne certam. Noi dezbatem subiecte si venim cu argumente pro si contra, la noi e simplu. Tot ceea ce facem, facem pentru dragostea noastra si avem grija de ea. De aceea daca se invesc situatii, cooperam in asa fel incat sa fim ambii multumiti. Ne cunoastem atat de bine incat nu avem de la ce sa ne certam. E inutil”.

Ce defecte are iubitul tau?

„Defectul lui este ca e un om cu o bunatatea rar intalnita si uneori acest lucru este perceput gresit si neapreciat. Si ar mai fi ca e foarte boem si are o problema cu timpul”.

In acest an, cum va propuneti sa sarbatoriti Ziua Indragostitilor?

„Ziua Indragostitilor anul acesta o vom sarbatori cel mai frumos de pana acum. Lansam o piesa impreuna - „Cine esti” si lansam si brandul nostru „GK” cu esente de parfum, intr-un Mall din Bucuresti”.

Patric Hanganu, dintr-o problema in alta! Ce i s-a intamplat de aceasta data interpretului - VIDEO

Ce nu ai ierta niciodata?

„Eu sunt o femeie langa care nu ai cum sa gresesti. Insa ceea ce nu as ierta nimanui, nu doar unui iubit, este tradarea de orice natura In secunda in care mi-ai tradat increderea, pentru mine e punct”.

Planuiti sa va casatoriti?

„Noi suntem total departe de stereotipurile „nunta”, „casatorie”. Pentru noi conteaza cel mai mult sa fim fericiti si impliniti, hartiile sunt de prisos. Dar pentru a sarbatori dragostea noastra sigur ca vom face ceva frumos la un moment dat, dar evident, in stilul nostru si poate in afara tarii, undeva pe o plaja”.

Au fost momente in care v-ati gandit sa puneti capat relatiei voastre?

„In gluma, au fost momente in care eu am zis ca pana aici a fost, insa noi stim si simtim ca suntem suflete pereche. Pe noi exteriorul nu ne intereseaza. Chiar e pentru prima data in viata si pentru mine si pentru el cand simtim ca suntem exact unde trebuie, cu cine trebuie si facem ce trebuie”.

Cum depasiti momentele de cumpana in relatia voastra?

„Noi suntem, vibram, pe o frecventa a lucrurilor frumoase si atunci in viata noastra apar doar oameni si lucruri pe aceeasi frecventa... Si orice s-ar intampla, comunicam . Asta e cheia”.

Emilian Cretu, planuri mari pentru 2024! Pe ce domeniu se axeaza acum actorul - VIDEO

Cine gateste, tu sau el?

„El este bucatarul sef si gateste atat de bine incat eu nu am loc. Si nici nu-mi place. O fac extrem de rar. De cand suntem impreuna am gatit de trei ori”.

Ce parte a corpului iti place cel mai mult la iubitul tau?

„Creierul si inima. Ii ador inteligenta si felul in care ma iubeste”.

Ai ierta infidelitatea?

„Nu as ierta tradarea de orice natura iar asta incepe si de la o privire. Eu pot pleca dintr-o relatie din lucruri mult mai mici dar pentru mine extrem de importate. Barbatul de langa mine nu si-ar permite sa spuna in gluma ceva ce m-ar face sa ma simt prost sau m-ar jigni. Deci, inselatul este de departe ultimul lucru de la care as incheia o relatie pentru ca exista lucruri mult mai simple de la care as pune punct”.

Autor: Elisa Balitchi

Articole din aceeasi categorie