31.08.2022
Au aparut noi detalii despre relatia Irinei Shayk cu Bradley Cooper: „Totul este bine”

Modelul rus, Irina Shayk in varsta de 36 de ani, a facut din nou aluzii la faptul ca ea si Bradley Cooper sunt impreuna. Recent, editia E! a publicat detalii despre relatia vedetelor.

Potrivit unei surse apropiate cuplului, la Bradley si Irina „totul este bine”. Cu toate acestea, in ciuda faptului ca fanii fostilor soti spera la reunirea lor, celebritatile nu se grabesc sa faca acest lucru. 

Au demonstrat ca totul este posibil! 7 vedete care au slabit considerabil si acum sunt de nerecunoscut - FOTO

„Sunt parinti si sunt in relatii bune de dragul fiicei lor. Ei petrec timpul impreuna de dragul micutei si totul este bine”, a mentionat o sursa. 

Irina Shayk, in varsta de 36 de ani, si actorul de la Hollywood in varsta de 47 de ani au divortat in 2019, dupa patru ani de relatie. Acestia au o fiica, pe nume Lea. Din acest motiv, ei des petrec timpul impreuna. 

Noi detalii despre divortul dintre Sylvester Stallone si Jennifer Flavin. Ce declaratii a facut fostul model: „Barbatii trec prin schimbari, iar femeile...”

Dupa despartire, despre modelul rus Irina Shayk, care locuieste si lucreaza de mult timp in SUA, s-a vehiculat in presa ca ar avea o relatie cu rapperul Kanye West. Intre timp, Bradley Cooper a avut o relatie secreta cu o actrita celebra, iar mai apoi o alta relatie, cu asistenta lui Hillary Clinton, Huma Abedin.

Articole din aceeasi categorie